Alex

Novi Sad

Član od: 30.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Kolekcionarsko oružje strano

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Otuđio mi je 6500 dinara + poštarina poslavši mi pokvaren predmet koji samo mogu da odlozim u otpad, a potom me blokirao misleći da neću moći da ga ocenim. PODLO, PERFiDNO i JADNO je maskirao na fotografijama da izgleda sve u redu a poslao mi trajno oštećen predmet. OBRAZ SE NE PRODAJE gospodine. Ako nekoga bude zanimalo sve prepiske i fotografije sam dokumentovao i na raspolaganju sam.
E da ja dam iskren odgovor,a ne ove brljotine i teske lazi koji je ako mogu reci doticni gospodin napisao.Taj isti doticni gospodin zvani APIS,je bio zadovoljan sa bricom-zvani Skakavac,samo toga dana kada ga je primijo,i rekao da malo secica viri napolje i da to nije problem.Sto i u to sumljam,jer je bio potpuno ispravan.E onda covek tek sutradan meni javlja,ne na Kp nego preko Vibera kako nozic nije uopste ispravan,da ga je nosijo kod druga koji se razume u nozice,Gde su ga sigurno i razvalili,i unistili pa hajde da ga vratim u komade.E moj druze taj obraz ti sto spominjes,nemoj molim te-Nedaj boze nikom,Za razliku od tebe ja sam tebi dao pozitivnu ocenu,a ti meni negativnu,i ti pricas o obrazu. I to sto sam te blokirao,to ti dobro znas sta si lupetao na viberu.Nejde to tako druze ja prevarijo nisam nikoga niti cu,A ovo sve samo govori o tebi,i ta lazna namerna negativna ocena.Imao bih jos puno toga da dodam,ali necu da trosim slova za ovog coveka.Ima boga.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.