Alex

Obrenovac

Član od: 15.12.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Ženski

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat uredno mist. Natezanje oko preuzimanja kao narucika cerka a ne ona, kada preuzela posle govori kako je unutra alkohol. .. .posle ko zna koliko kupaca na mom fb i insta profilu svesna sam sta prodajem i ovo je takav bezobrazluk da sam komentara bez. .. .I kupci na KP znaju da saljek tacno ono sta kazem da je. Kod mene te fore ne prolaze!

Odeća | Ženska > Tunike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket uredno poslat . Posle par dana nam se vratio paket. Devojka tvrdi da je niko zvao, ali ro nije opravdanje. Proslo 7 dana od paketa niti se javila da vidi sta je sa paketom niti ista. Kada sam joj rekla da nadoknadi ptt , ona je samo iskulirala poruke. Ne preporucujem saradnju
Paket nije poslat, niko me nije zvao, niti mi rekao da dodjem da ga uzmem...

Obuća | Ženska > Cipele

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clanica nekoliko puta naglasila da su cipele kao nove, obuvene svega 2 puta, a poslala je stare izguljenje cipele, napukle na nekoliko mesta. Pri tome kaze da to nisu cipele koje je poslala vec da sam zamenila cipele. Odbija da vrati novac. Ne preporucujem nikakvu saradnju sa njom, pa cak i da se radi od predmetu od 10 dinara. Cenite svoje vreme i svoj novac, izbegavajte ovog clana u sirokom luku. Jos jednom, NE PREPORUCUJEM SARADNJU! !!
Ne mogu reci postovana posto to ne zasluzujete.Hteli ste da vratite iznosene cipele vase istog proizvodjača.S obzirom da doticne imaju nalog kp zelim da Vama postovani potrosači koji nama ukazujete poverenje i dajete vas novac,obratite pažnju na njihov sajt.Meni je puno srce puno kada mi ljudi salju pozitivne komentare ne samo ovde nego sam sa nekima postala i prijatelji.Tako da sam ovo napisala potrosaci samo zbog Vas da vidite sta sve ima i ne trosite ni vreme ni novac na ovakve ako mozemo nazvati ljudima.Pozdrav za sve postene i pozitivne ljude.Pozdrav.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Госпођа је окачила оглас у недељу. Разменили смо пар порука на КП и ја сам написао да желим да их наручим и оставио податке. Написала је 'ОК'. До данас ми нису стигле патике, и ја се јављам да питам да ли је послала да бих знао кад са очекујем пакет нашта ми госпођа каже да је послала другом човеку. Што и није толико проблем да је рекла да се неко други јавио у међувремену или из било ког другог разлога. Али она, не само да то није урадила, него ме још данас убеђује како ми је рекла да ће продати другом купцу. Дописивали смо се само на КП и те поруке, наравно, нема. А разменили смо свега 7/8 порука за 15 минута
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.