Alexandar

Bor

Član od: 02.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorena zamena mog Samsunga s21 za gospodjin Xiaomi redmi note 9 pro, i da mi doplati 45000. Receno je da je xiaomi bez ostecenja stigao sa polomljenim zastitnim staklom i ekranom, platio sam popravku 90evra i ponudio gospodji da podelimo trosak popravke iako je njena greska na sta nije pristala nego je predlozila da mesto toga posalje jos jedan telefon marke Samsung model S6 koji je danas stigao i posle celog dana na punjacu ne pali. Kada sam gospodji rekao da telefon nije ispravan rekla je citiram: "premorio si me nisam dokona da se stalno cujemo". Tako da ne preporucujem saradnju sa ovom korisnicom koja se krije iza korisnika Aleksandar jer salje telefone koje prethodno ne proverava. Ja sam u minusu a hteo sam njoj da izadjem u susret.
Prvo, gospodin dotični je hteo da izvede malu prevaru. Tražio je da mu se novac tj 45000 pošalje ranije na neviđeno jer mu je navodno stao auto pa mu je trebao novac. Rešili smo da pomognemo gospodinu i poslali smo mu odmah novac uz njegovo obećanje da će telefon poslati u ponedeljak. U ponedeljak stiže poruka da je telefon poslat, a kada smo mu tražili da pošalje dokaz o pošiljci on se drndao i izbegavao da pošalje. Em su mu poslate pare em je trebao da mu se pošalje i telefon a dokaza o njegovoj pošiljci nigde. Oko 2 popodne je stigla poruka sa brojem pošiljke i kada smo zvali poštu da proverimo rečeno je da su telefon upravo ostavili u pošti i ako je gospodin rekao da je poslat ujutru. Xiaomi telefon je stigao sa svom pratećom opremom kao da mu je prvi dan. Gospodin se nije javljao ceo dan nego se javio uveče i rekao da je telefonu pukao ekran tj da je tako stigao i da mu pošaljemo 90e. Bez ikakvog dogovora sa nama dao ga je na na navodnu popravku, a to je javio tek kada je sve bilo gotovo. Rekli smo ok, pošalji račun i dobićeš pare, a on ga nije imao jer je to navodno radio njegov ortak. Ponuđeno mu je da vrati telefon i da mu se uplati još 100 e na šta je odg koji ču ja tel za 100e da kupim. Na celokupan pokušaj prevare hteo je da dobije i 45000 din, i Xiaomi i još 100e za displej.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.