Alfred

Subotica

Član od: 10.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

tepih je stigao pokidan i prljav . a receno je da je u dobrom stanju. zato negativna ocena
Pa..... ne mogu da verujem...... uopšte nije pokidan. Čuj... pokidan... majko mila.

Muzika i instrumenti > Mikrofoni | Bežični

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat mi je uredjaj koji nema nikakvu funkciju, a doticni se pravda da ga je pokvarila posta prilikom transporta. Sto smatram da nije moguce zato sto je proizvod bio dobro upakovan,
Nije bila tvrdnja nego predpostavka za poštu.poslao sam ispravan uređaj a za ostalo ne znam.Kupovao sam i ja ovde stvari koje su mi stigle neispravne pa nisam kenjao okolo a prodavao sam uvek ispravne stvari pa na kraju se uvek nađe neko ko mi tu nešto kao ocenjuje.Da je bio neispravan to bih naveo i ne bih se blamirao za siću.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Obecan proizvod odnosno maticna ploca koja mi je stigla NE RADI. .Prodavac je u opisu stavio da je u potpunosti ispravna itd. .. Kada mi je ploca stigla poneo sam komponente u servis da mi se racunar sklopi i od svih komponenti PLOCA nije radila. . Uspostavio sam komunikaciju sa prodavcem on mi je rekao da nema pronlema da se vrati ali oko treceg u mesecu dok ne uzme novac iz firme. . Kada je dosao treci pozvao sam ga on je rekao da mu je klinac doziveo nesrecu pa da mu treba novac ( A ON ZIVI SA DEVOJKOM) Opet sam pustio par dana i pozvao na broj od njegove devojke posto je svoj telefon iskljucio. . On se naljutio sto ga zovem i zapretio da vise ne zovem jer sam plocu ja pokvario. . Plocu sam poslao ali niko je ne preuzima i ne vraca novac. . Ovo je moj problem sa ovim clanom. . Nadam se da necete upasti u ovakvu situaciju sa prodavcima koju su bezobrazni prodaju proizvod koji nije ispravan. .
Ploca je bila sasvim ispravna i to sa vazecem garancijom,papirima i racunom.To sto neko ne zna da sklopi racunar (KAO ODNEO U SERVIS) to nije moj problem.I ako ga vec pokvario,sto ga nije zamenuo na drugu plocu nego tu kuka okolo.Sve u svemu ploca je bila ispravna,jer da nije ja bih to naveo a pre bih ga zamenuo na novo nego da prodajem neispravno.Nije mi logicno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.