Alijansa

Niš

Član od: 07.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Mopedi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne kupujte ništa od člana. Čim sam raspakovao far odmah sam primetio da ne može da se ubaci led jezgro samo obična sijalica jer je napred staklo lepljeno a pozadi ima rupu otprilike fi 35 mm. Lepo ga molim 5 dana da nađemo zajednički sporazum, nešto kao dopisuje ali ništa konkretno a vreme prolazi. Nisu neke velike pare u pitanju 1950 din+ptt, meni treba na 6 volti sijalica za tomos automatik ko zna da li ovaj led radi na 6 v(on tvdi da ima regler)kako ja vidim NEMA. Samo na 12 v radi sve je kinesko g. .. o. Nisam očekivao ne znam šta za te pare ali barem da bi se moglo kompletirati. Danas sam mu pisao a on ništa nije reagovao. ..

Motocikli | Oprema i delovi > Točkovi i gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Guma za motocross je preuzeta na lokaciji, namestena na motor i posle nedelju dana ispucala i skoro pa neupotrebljiva, na moje poruke i pozive nekad sam dobijao odogovor nekad ne uz rec "resicemo", naravno problem nije resen, pritom je u trenutku preuzimanja gume naplatio vecu cenu od one dogovorene, skroz neprofesionalno i zaobici korisnika u sto sirem krugu, lako je igrati se tudjim vremenom i novcem.

Dvorište i bašta > Kosilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedan VEELIKI MINUS za prodavca. I pored svi slika starog dela sa merama covek mi posalje pogresan deo koji ni vizuelno ne lici. Pored reklamacije prodavac se navodno izvinjava i kare da ce nadoknaditi trosak. Poslat racun za uplatu, i potrvdjena njegova laz da je uplatio. Jos mi pritom salje adresu za povrat verovatno neke sl. musterije koja moze da ne prihvati paket pa jos pored skupe postarine i ne vracenih para da snosim jos jednu postarinu. ZAOBICI GA U SIROKOM KRUGU. A ja se druze necu osiromasiti za te pare, a tebi na cast i obraz od djona.

Dvorište i bašta > Kosilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao pogrešan deo iako sam mu pruzio sve trazene informacije za trazeni. I naravno ostatak znate danas sutra prekosutra itd
Uvek je moguce vratiti deo kada ne odgovara ali u ispravnom stanju. Ovde je problem bio sto je deo ostecen te takav ne mozemo da prihvatimo za povrat.

Alati i oruđa > Koferi i organizeri za alat

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju. Prvo mi je clan podigao cenu sa 1000 na 1150 din iako mu i dalje na oglasima stoji manja cena (navlaci kupce netacnom cenom), a onda kada sam po dogovoru otisao kolima na drugi kraj grada da preuzmem rekao mi je da nije kuci i da ga cekam 20-tak minuta iako sam mu javio da dolazim. Na kraju sam odustao od kupovine!
Vrlo nekorektno ponasanje. U oglasima je napomenuto da su neke cene promenjene te ih saopstavamo kad proverimo, treba sve da se cita sta pise. Kupac se najavio dan pre pa se nije pojavio te mu ja nisam davao negativnu zbog toga. Posle se javio ali ja na zalost nisam bio kod kuce u tom trenutku. Ponudio sam da dodjem kasnije u njegov kraj i dam mu ali je odbio i rekao da ce kupiti na drugom mestu. Sa ovakvim i ne treba saradjivati. Imamo veliki promet i trudimo se da svakoga ispostujemo, ljudi su uvek korektni, ali i ovakvih ce uvek biti.

Motocikli | Oprema i delovi > Mopedi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako lose. obecaju da ce poslati delove a ne posalji ni posle pet dana neodgovaraju na poruke. Ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom! !!
Coveku je sve objasnjeno zasto je doslo do propusta i sve je ispravljeno i napravljen je ustupak. Covek je dobio paket i sve je proslo korektno. U znak izvinjenja snosili smo postarinu i obecali jos jednu postarinu u slucaju da ponovo kod nas porucuje nesto. Desavaju se propusti ali smo voljni da ih uvek resimo uz obostrano razumevanje. Jos jednom hvala Dejanu na razumevanju.

Motocikli | Oprema i delovi > ATV i motorne sanke | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslali drugi model guma za kvad, ocigledno nisu za saradnju i po ostalim negativnim komentarima!
Bez javljanja o gresci odmah negativna. Poslata je greskom vrlo slicna sara. Ponudjena je zamena ali je kupac to odbio. Postarinu smo mi snosili ali bez obzira na to, kupac se poneo bahato. Uvek smo otvoreni da sve ispravimo ako je negde doslo do greske.

Motocikli | Oprema i delovi > Mopedi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Нажалост још једна негативна оцена за овог члана Предмет не одговара предмету са фотографија, на моје јасно и директно питање да ли је у питању бинг карбуратор или копија добио сам још јаснији одговор да је у питању бинг карбуратор, а на моју примедбу након стизања карбуратора да је у питању копија, добијам одговор да је у питању копија бинг карбуратора, то свакако није иста ствар и јасно је да је продавац у потпуности свестан да продаје кинески карбуратор без икаквог имена, али ето битније је да прода робу него да остави лоп утисак
Поштовани, карбуратор јесте бинг. Био кинески или који год, ако је тип карбуратора бинг, онда је тип бинг. Не знам која су ваша лична мерила и лично значење речи бинг. Лепо сте могли да напоменете да не желите карбуратор ако је кинески.

Poljoprivreda > Vodosnabdevanje i navodnjavanje

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost nikakva preporuka za saradnju. Narucio sam robu, receno mi je da salju sutradan. Posle par dana cekanja zovem i saljem poruke uzaludno, niko ne odgovara i ne javlja se na telefone. Nazalost negativno iskustvo i negativna ocena.
Postovani, zao nam je sto ste nezadovoljni. Mi poslujemo na odredjeni organizovan i uredjen nacin, saradjujuci i savetujuci se od distributera, i profesionalnih servisera, itd. Stoga, sanse za neke ozbiljne greske sa nase strane su minimalne, ali ipak moguce. Od kupaca mi ne ocekujemo nista vise, do toga da budu precizni u narucivanju, i koncizni takodje, kao i da poznaju koriscenje portala kupujem prodajem, ciju pomoc i podrsku i sami koristimo, i zaista smo prezadovoljni. Vasa negativnu ocenu cemo svakako uzeti u obzir, kao jedan od nacina da jos bolje i preciznije sacinimo odrednice u odnosu prema kupcima koji manje poznaju internet trgovinu, i njihovoj potraznji. Nije bilo potvrde o porudzbini, niti uplate sa Vase strane, stoga nema ni dugovanja sa nase strane. Srdacan pozdrav.

Dvorište i bašta > Trimeri | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvao sam telefonom i rekli mi da imaju na stanju lamelu za trimer a i u poruci takodje, ja odmah posaljem kuma, izmaltretiram coveka da ode da bi mu oni rekli (telefonom) da nemaju i da moze sutradan a nisu hteli da mu kazu i gde je ta prodavnica jer izgleda ne postoji, krajnje neozbiljni, jedna velika nula
Postovani, nasa firma posluje pod sifrom delatnosti Trgovina na malo posredstvom poste ili preko interneta. Niko Vam nije tvrdio da imamo prodavnicu. Potrebno je svaki artikal poruciti, kako bismo Vam ga dostavili - danas za sutra. Osim sto ste se raspitivali na kojoj adresi se firma nalazi, niste narucili nijedan artikal. Zao nam je sto ste nezadovoljni, nadamo se da cete iduci put nesto od nas poruciti. Srdacan pozdrav.

Dvorište i bašta > Trimeri | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnja neozbiljnost. Poslat je drugi artikal od onoga koji je naveden u oglasu i normalno po duplo većoj ceni! !! Kada je trebalo rešavati problem po prispeću pošiljke NEJAVLJA SE NIKO NA TRI PONUDJENE TEL. linije!
Kupac nije u obavezi da primi deo koji smo poslali, ukoliko nije zadovoljan. Mi smo ga obavestili o marki karburatora i izvinili se sto nemamo kineski jeftini model. Svakom kupcu ostavljamo mogucnost, bez obzira na razlog, da nam proizvode vrati i dobije novac natrag.

Motocikli | Oprema i delovi > Pogonski lanci i kaiševi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod nije odgovarao kao na slici. Jeste mala razlika u pitanju, ali je ipak razlika, a najveća zamerka je u tome što mi nije unapred rečeno sta ce stići. Stigao mi je set za off road, a ja sam naručio samo road.
Postovani, zao nam je sto ste nezadovoljni. Nakon provere, zakljucili smo sledece: Oglas na koji ste se javili nije ni u jednoj tacki predstavljen netacno i po sadrzaju neprecizan, ili pogresan. U samom oglasu su predstavljeni kompleti za odrzavanje lanaca kod motorcikala oba tipa, i road i off-road. U Vasoj porudzbini, listajuci poruke, nismo pronasli da ste precizno odredili da zelite komplet za road tip motorcikala. Nas dobavljac koji je uvoznik i ovlasceni distributer ovih proizvoda, i sam na svojoj listi, i zvanicnoj stranici, nema izdvojene specifikacije i opis off-road kompleta, vec samo road - a to je zbog toga, kao sto nam je potvrdjeno, da su hemijski sastavi x-trem chain podmazivaca kod oba kompleta isti. To smo proverili i kod proizvodjaca, prateci njihov "Safety data sheet" od 19/12/2018, a pod delovodnim brojem (EC) n° 1907/2006. Od strane jednog od naseg kolege dobili ste i usmenu potvrdu putem poruke da se sastavi ne razlikuju tako, da ne moze komplet koji ste dobili da se koristi kod oba tipa motorcikala, i da moze doci do neke stete. Opet napominjemo, u porudzbini putem poruka preko oglasa na portalu kupujem prodajem, niste naveli da zelite iskljucivo road set. Iznenadjeni smo sto ste nas ocenili negativno, narocito uzimajuci u obzir da nismo naneli nikakvu stetu. U svakom slucaju, uzecemo u obzir Vasu ocenu, kako bismo preciznije postavili odrednice u odnosu prema kupcima, i njihovim potrebama. Srdacan pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.