aljosa

Beograd | Novi Bg.

Član od: 24.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Radio primopredajnici i oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

od 11.07.2015 godine čekao sam gospodina da mi odgovori na ponuđenoj ponudi. Kada smo se konačno 29.07.2015 godine dogovorili u vezi predmeta isti iznenada odustaje od prodaje sa obrazloženjem da ga je upozorio drug da ne prodaje predmet odnosno da će njegov drug to da kupi. Ništa ne bi bilo strašno da u međuvremenu nisam propustio prilike za povoljnu kupovinu takvog predmeta računajući da će navedeni da ispoštuje dogovor. Veoma nisko, nekorektno i nepošteno.
Gospodin je u pravu,u zadnjem trenutku sam odusato od prodaje,zato sto sam od druga saznao da predmet koji prodajem kosta mnogo vise.Nije korektno od mene i zato se jos jednom izvinjavam i nadam se da ce te naci novi predmet.Potpuno se slazem da bih i ja bio ljut kada mi morao da cekam da se prodavac vrati sa odmora toliko dugo i onda povuce predmet iz prodaje.Samo razmislite sta bi ste vi u radili u situaciji u kojoj sam ja bio,od vas nisam dobio potvrdu dogovora,covek mi nudi vise para i ja eto,naparavim glupost...Izvinite jos jednom i pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.