ALLTHEBEST 069/552-11-52

Beograd | Zvezdara

Član od: 07.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U SIROKOM LUKU IZBEGAVAJTE OVAJ PROFIL! !! ! Covek kaci slike kozice koja je nikako zasivena i prosivena, sva je raspadnutq dosla ali ajde, nije ni to problem, nego bukvalno nista ne dobijete. Kao da vam je spakovao neko skajarcinu tesku sa kojom ne mozete nista. Morate da trazite neko ko ce vam to prostepati sve i prositi pa iskrojiti pa ustepati za plastiku koja je na svakoj slici gde pise KOZICA MENJACA. Jedino dobro je ovde sto je proizvod 400din pa nije neka greota i zal za novcem.
Ne znam zaista šta reći za čoveka koji je uspeo na 30 ocena da dobije već negativnu i sad od nas i drugu. On gleda samo slike, ne pročita šta piše u oglasu!!! On je sam tražio samo kožicu menjača, nije ram ni spomenuo...onda kaže na slikama su sa ramom (objasnili da su to samo slike kako izgleda kožica kada se postavi na ram ali da NIGDE NE PIŠE da ide ram, samo kožica, ne vredi kaže nisam ja čitao ja sam video slike 😀, znači strašno! ...pa druže na slikama je i instrument tabla!!! Jesi i nju podrazumevao da ti pošaljemo za 499din??? IZBEGAVATI GA ZA BILO KOJI VID SARADNJE ZAISTA STRAŠNO KAKVIH LJUDI IMA!!!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Los kvalitet meni je dosla pola odsivena vissi konac sa pola, lose usiveno
Ovo je verovatno namerno napisano iz nama nepoznatog razloga, kupca samo čak i pokušali kontaktirati ali nije hteo da se javi i objasni problem... Zaista nije realno da neko ovako nešto napiše posle toliko godina našeg rada, truda, zadovoljnih kupaca, auto=placeva sa kojima sarađujemo i pozitivnih ocena.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iako je dogovor bio da se paket posalje u ponedeljak poslat je tek u sredu, a na pitanje u porukama kad je paket poslat odgovor nisam dobio.
Poštovani, pošiljka je poslata u ponedeljak po dogovoru za šta imamo i dokaz a to je otpremnica sa datumom...međutim oni u post-express brzoj pošti nisu paket prosledili ka vašoj pošti pa su ga u sredu poslali i moguće da su i promenili datum na taj u sredu...mi smo vas zvali kada ste nam poslali upit na K.P. jer nismo imali vremena sve ovo da pišemo...lakše i brže nam je bilo da vam usmeno objasnimo... međutim vi se niste javili i to je tako ostalo...mi se izvinjavamo ali nije bilo do nas.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.