ALTERNATIVNI CENTAR OMEGA

Beograd | Novi Bg.

Član od: 08.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Kozmetika | Žene

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Ako Vam se slučajno dogodi da dobijete ono što niste tražili, prvo ćete morati dokumentovati da ste stvarno to dobili. Nakon toga će Vas ljubazno zamoliti da proizvod vratite, zajedno sa kutijom ( koja je uz to već sva "smuljana" od transporta), pa tek kad njima stigne nazad kremica, koju niste tražili, tek tada ćete dobiti (možda) ono što ste želeli. Začudjujuće lep, poslovan gest, u vreme kad se kozmetičke kuće, bore da pridobiju kupca! Pri tome, Vi niste naručili kremu koja košta 7000 din, nego 750. .. Jedna bora više . ..
Poštovana Svetlana, Ljudski je grešiti, samo je bitno pokušati grešku, koja je bila sasvim slučajna, ispravi. Kao što ste i sami napisali, slučajnom greškom ste dobili proizvod koji niste želeli, ne vidimo u čemu je problem da to dokumentujete. Pogotovo sada u vreme pametnih telefona i interneta. U suprotnom mi bismo za svaku tvrdnju kupca trebali uzimati zdravo za gotovo. Takođe ne vidimo u čemu je problem da vratite proizvod koji ste greškom dobili,Vama ne treba, a nama bi značio, jer bismo ga prepakovali i poslali nekome ko će ga koristiti. Što se tiče kutija oštećenih u transportu, za to se morate žaliti post express-u. Zatraženo je da ga prvo vratite jer se dešavalo ako se utvrdi da kupci dobiju pogrešan proizvod, ako im odmah pošaljemo pravi, oni ni ne vrate onaj koji su dobili greškom i onda smo mi na duplom gubitku. Greške se dešavaju u svakom poslu i možete biti uvereni i proveriti, nikoga do sada nismo oštetili, svim našim kupcima se trudimo da izađemo u susret i uvek ćete dobiti do što ste i poručili. Žao nam je što nam niste vratili proizvod, jer Vam je novi bio spreman da se pošalje čim ovaj stigne. Veliki pozdrav, Omega Elektro
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.