ALU FELNE I Gume PT

Petrovac na Mlavi

Član od: 23.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gume koje su bile na oglasu su bile sve četiri sa dot-om iz 17-e godine, i nisam ga pitao za dot jer je bio na jednoj ili dve slike, naručio sam ih po ceni od 110e i kada su stigle sve četiri gume su sa dot-om iz 2011-te godine. Kada sam mu to rekao i hteo da mu vratim iskulirao me je i rekao da su to te gume koje mi je poslao, dalje kod vulkanizera dve su pokrivljene na falcovima sa obe strane a druge dve nisu bile loše. Te druge dve je vulkanizer nekako ispravio da bi mogao da ih naduje. Tako da izbegavajte saradnju sa ovim članom u širokom luku sem ako možete lično da odete da vidite gume.
Ovako Gospodin Jugoslav mi salje poruku da li hoću da mu spustim cenu za gume na 100e naravno nisam nista odgovorio posle par dana ponovo salje svoje podatke da mu pošaljem gume na cenu koja jeste bez ikakvog pitanja za godište ili sta vec Posle par dana mi piše da hoće zamenu guma ,pitam ga šta je razlog vraćanja ništa ne odgovara I naravno ostavlja negativnu ocenu bez ikakvog razloga da je bilo kakvo oštećenja bilo na gumama ili nešto drugo naravno da bih izašli u susret i zamenili Za Naše poslovanje dokaz su naše ocene ! Gospodin Jugoslav se služi lažima za šta imamo dokaz našeg dopisivanja Kako god na kraju smo hteli da mu izadjemo u susret ali je čovek rešio da zadrži gume Jako neposten čovek i ne korektan sa svaku saradnju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.