Alu felne Popovic

Sremska Mitrovica

Član od: 02.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovog prodavca izbegavajte! Napisao je da gume imaju od 4,7 do 5,7mm One jedva od 2,2 do 3,4mm Rekao je da nisu krive i da su ispitane na masini. Majstor ih jedva namontirao na novim , neodpakovanim felnama koristeci tegove od 70 do 150g Obecao je da ce da posalje druge dve, medjurim od toga nista, blokirao me na kp.
Svaka guma je slikana sa meracem, ali moras da naucis gde se guma meri. Drugo, kakve veze ima dal je felna nova ili ne, svaka se mora balansirati. Obecao sam da ti javim kad stignu, da ti prodam, nemam razloga da ti dajem dzaba jer si ti nesto istripovao. Ako se ne razumes u nesto, raspitaj se, najlakse nekog popljuvati bez razloga

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa. .. sve je bilo ok, dok nisam video gume. Na jednoj fali parce 2 cm sa unutrasnje strane, kaze da nije video, ok mogu da poverujem. Krenem od bulkanizera, gume sviraju kao truba na kamionu i to od 30 kmh pa nagore. non stop motor ne cujem, znaci da je neko dovezao na ovim gumama iz svajxarske kao sto je stavljeno u oglasu to ne verujem. Ootpuno sam razocaran, bacio sam pare za gume plus 4000 za montiranje i balansiranje i jos toliko cu kad opet budem menjao. .. potpuni promasaj od prodavca, neiskren, ne preporucujem.
Garantovao sam samo da su gume bile naduvane i da nemaju bubrega, ja ih nisam vozio tako da ne znam dal se cuju ili ne, i cena je bila shodno toj situaciji jer nisam mogao da garantujem. Ponudio sam coveku pare nazad i da platim postarinu u jednom pravcu, ali nije pristao jer hoce da platim obe postarine. Smatram da nije moja greska, objasnio sam sve i u opisu oglasa a i njemu kad smo se culi, pokusao da se dogovorim posle svega ali jednostavno ne ide
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.