ALU I PVC Tamiš-Sistem Pančevo

Pančevo

Član od: 08.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Koferi i organizeri za alat

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati ovog čoveka u širokom luku. Ne poštuje dogovor i laže. Nakon postignutog dogovora me je razvlačio više od mesec dana da bi mi na kraju rekao kako dogovor uopšte nije ni postojao i kako bi on taj predmet da zadrži za sebe. Jadno i dečije.
Kao prvo dao si mi negativnu ocenu na drugi oglas,jer je oglas o kojem smo pricali istekao,pa si me nasao preko drugog oglasa,a ja kasnije odustao od ponovnog objavljivanja,dogovor nije nikakav postignut,bilo je price da se cujemo i nastavimo pricu posle vanrednog stanja i ove corone,jer predmet iz oglasa nije kod mene,da bih ga mogao poslati ili licno preuzeti,tako da ne vidim razlog davanja negativne ocene,ali ako tebi to znaci,ponosi se zato sto si dao nekom negativnu ocenu zbog nicega,bravo za tebe ???
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.