Amar

Beograd | Novi Bg.

Član od: 06.12.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Realme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik prodaje telefon sa pogrešnom oznakom Realme 8 5g, a radi se o Realme 8, koji ima jako skup zamenski ekran, za razliku od modela koji je stavljen u oglasu, što popravku čini neisplativom. Naručim, platim, preuzmem. Javim mu da to nije taj telefon koji prodaje. Dogovorimo se uz natezanje za slanje nazad, da poštarina ide na mene, jer eto, čovek sam. Pošaljem nazad, paket se vraća, izgubljeno vreme, novac i živci. Lik ne preuzima pakete, što se vidi i iz ostalih ocena. Samo nisam gledao.
Mislim stvarno prvo vracene mu pare 2000 odmah plus zadrzao telefon ceo da mu ne valja sam je uzimao i pisalo je lepo i ispravljen oglas ali neka da sam ne posten ne bi ostavio telefon kao nov samo da zameni displej je imao i video sve imam svoje obaveze da ne mogu da se bavim tudjim greskama.

Bela tehnika i kućni aparati > Ventilatori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poštovani članovi KP-a, zaobiđite dotičnog u širokom luku. Već je dobio negativnu ocenu zbog NARUČIVANJA - NE PREUZIMANJA naručene robe ( sutra će plate, bolestan sam, sutra ću platiti, ne radi platni promet. .. ). Na kraju vam traži broj žiro računa da bi vam nadoknadio nastalu štetu ( u mom slučaju 1420 din, za robu koja vredi 2000 din). Administratori KP-a bi trebali da sankcionišu ovakve članove na KP-u.
Postovani clanovi KP-a deda koji je otvorio demontirao ventilator pokusao da mi podvali ventilator i uzgred nije radio platni promet hteo sam da mu uzmem ali je na nacionalnoj osnovi komentarisao

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik se javi, dve tri poruke koliko da Vas kupi, poruci nesto, onda unapred zatrazi ocenu da bi kasnije kada vas izvoza izbegao negativnu. Dakle, saljem decku telefon, 5 dana mi govori sutra-sutra-sutra, pritom me moli da otkupi i neke druge od mene (na svu srecu nisam nijedan poslao) u dogovoru sa kurirom BEX-a telefon drzi u Beogradu celu nedelju kao podici ce, da bi na kraju telefon odbio i telefon je meni vracen. Pritom, ne javlja se na teleofon, kulira poruke, a onda me i blokira da ne mogu da ga dobijem. ZNACI, LJUDI, BOLJE BACITE SVOJ TELEFON ILI SVOJ NOVAC NIZ REKU NEGO SARADNJA SA LIKOM KOJI NA PRVI KONTAKT PSUJE JER KAKO KAZE "TAKO MI NAVIKLI" KO MI? NEKULTURAN I JOS SVASTA NESTO! !! !! !! ! -------ZA SVE STO SAM NAVEO IMAM PISMENI I FOTO DOKAZ! !-----------
Pazarac mi kaze iako sam mu reko da mi donese postar ujutru jer ne mogu popodne da pokupim jer mi je otac u bolnici majka radi i ja KO CE DA PODIGNE POPODNE LEPO SAM REKO UJUTRU ONDA SI ME ZVAO SA NEPOZNAROG BROJA I POCEO DA PSUJES I DA PRETIS NARAVNO DA TI NECU UZETI SLEPCE!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.