Amer

Novi Pazar

Član od: 24.09.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam L velicinu, dobio sam XL, jos plus duks je isvrljan nekim markerom na kom pise XL, koji se tesko pere. Od mene NEGATIVNA !
Odgovorno tvrdim da je duks NOV i netaknut jednostavno kupac je mislio da za 1000din dobije original duks ili vec sta od mene za njega jedna NEGATIVNA OCENA!

Odeća | Muška > Sportska odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaobilazite ovog lika u sirokom luku, to vam je moja topla preporuka. Narucio sam 3 kape i 2 trenerke, prvi put mi je poslao jednu pogresnu kapu i trenerke obe pogresne, narucio sam XL sivu a on poslao plavu i crnu umesto 3XL a on poslao M velicinu, a pritom sam mu sve detaljno objasnio sta hocu. To sam mu vratio, i dogovorio se opet jos detaljnije sta da mi posalje, a on mi opet poslao istu trenerku, opet pogresnu kapu i opet umesto 3XL XXL trenerku. Kada sam mu rekao da mi je opet poslao pogresno napao je mene kako ja ne znam sta hocu. Salje ono sta ima, umesto da kaze nemam tu boju ili velicinu nego posalje pa ko se zezne zeznuo se. On ce sad napisati svasta da se izvadi na ovaj moj komentar, ali verujte da je ovako bilo. Čuvajte se ovog!
Hvala puno na ovako lepom komentaru ja sam svoj dogovor ispostovao tvoj je problem sto si mi trazio nesto sto nemam! Pozdrav i svako dobro..

Odeća | Muška > Prsluci

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moje iskustvo sa ovim poslodavcem je NEGATINO. Porucen je prsluk, koji je zaista u dobrom stanju i stigao je u rekordnom vremenu. Po dogovoru je bilo ukoliko velicina ne odgovara moze da se zameni. Velicina nije odgovarala i tu nastaje agonije od jurnjave poslodavca preko KP prodaja poruka, koje je poslodavac odjednom prestao da cita, od zvanja telefonom i slanja sms poruka. Iako je nekoliko puta obecavao da salje, svaki sledeci put bi se oslanjao na izgovor da je zaboravio, jer je guzva na poslu; potom su izgovor bili praznicni dani Uskrsa i 1. maja, te da zbog toga ne stize prsluk koji je vec poslao. Dakle nije do njega vec do kurirske sluzbe. Razumem da su praznici, ali koja to roba poslata u cetvrtak ne stigne do sledeceg cetvrtka! ? Verujem da ce korisnik Amer opovrgnuti ovo kao i u svakoj prethodnoj losoj oceni, ali sada zaista znam da su i prethodne kritike iskrene i tacne i da sa ovim poslodavcem treba oprezno jer je VRLO NEPOUZDAN. Prsluk mi nije stigao, te roba nije razmenjena i dogovor nije ispunjen!
Gospodja trazila crni LEVIS prsluk L velicina,poslao prsluk crni L velicina kao po dogovoru,to sto velicina ne odgovara nije do mene stvarno koju god drugu velicinu da mi je trazila poslao bih pogresila je velicina i ja sam tu zaista nemocan bio..

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za 500 din. Kao greskom stavio vecu odkupninu plati pa ce vratiti, medjutim nista od toga. Moj savet ne poslujte sa njim
Kako vas nije sramota da pisite ovo,zameniobsam vam dvaput trenerke vasom greskom i opet ja ne valjam..sramota..nista od navedenog nije tacno.

Odeća | Muška > Prsluci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dno dna. Nisam znao da je covek spreman da prevesla nekog zbog 800 dinara. U poruci sam greskom umesto prsluk napisao dux. Covek umesto da razume o cemu se radi mi posalje majcu koju prodaje za 1600. A naplati 2400 i posle toga nit odgovara niti se javlja na telefon. Kada sam citao negativne ocene ljudi mislio sam da su to gluposti al eto iskusio sam to na svojoj kozi. Za 800 dinara propasti necu. Al cu zato za 1600 da promovisem ovu pricu na fejsbuku sve sa slikama.
Mogu da naglasim da je covek veoma nekorektan trazio je duks to sam mu i poslao..

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Maksimalno NEGATIVNA ocena za ovog prodavca koji salje namerno pogresne stvari pod izgovorom da su to i porucili a to ce verovatno napisati i u ovom slucaju! Lepo sam mu napisao u poruci i obavestio telefonom cak dva puta da ne posalje pogresnu, i on je namerno poslao pogresnu i rasparenu trenerku dva razlicita dela gornjerg sivog i donjeg plavkastog dela cije boje uopste nisu u oglasu. Izbegava pozive i prekida vezu cim cuje mene jer sam ga pozivao sa razlicitih brojeva jer ne zeli da vrati novac ili ispravi gresku. Savet svim kupcima da nista ne kupuju u napred i otkupom od ovog prodavca dok ne otvore posiljku i uvere se da su dobili ono sto su porucili. Pa kao u fazonu uzmite nesto drugo! Ne porucujte nista telefonom i sms porukama vec samo prepiskom preko sajta KP da bi ste imali dokaz. Ako ova ocena jos uvek stoji znaci da i dalje izbegava da povrati reklamaciju. Izbegavajte ga u sirokom luku.
Nista od navedenog nije tacno gospodin je trazio Jordan trenerku velicinu 12-icu koju sam mu i poslao ne znam u cemu je problem,jednostavno covek je pogresnu sliku video i to je to,za mene govore pozitivne ocene kojih im bas dosta tako da ni slucajno nema ovo veze sa mnom..Hvala puno i veliki pozdrav nadam se da cemo u buducnosti saradjivati.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis nije nimalo tacan
Kao prvo kupac nije znao sta porucuje na slikama direktan je krivac za svoju porudzbinu..poslao sam mu tacno ono sto je trazio..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.