Ana Licina

Novi Sad

Član od: 28.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost ja ne mogu da pohvalim Anu. Cizme su bile iznošena, a prodala ih je kao nove bez oštećenja. Posle se nije odazvala na poruke. Dogovor nije ispoštovan. .. .zato dajem negativnu ocenu. ..
EVA je dobila čizme koje koštaju 4900 za džabe,danima je kukala da nema više para,iz sažaljenja sam joj poslala čizme skoro džabe,odgovorno tvrdim da su čizme nove,ko želi da proveri mogu poslati slike iz foldera,NEPREPORUČUJEM SARASDNJU,poslala sam joj 12 slika na vajber i još 8 na KP ,žena ima deble listove i nemože da udje u čizme iako sam uredno napisala mere i dimenzije,uredno sam se javila na svaki poziv ali nisam želel da joj prebacim pola para na račun,to je njoj praksa da dodje do željenog predmeta za minimalan iznos,to će raditi i ubuduće sa svakim članom,zato oprez sa gospodjom EVOM
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.