Ana Nikolić

Beograd

Član od: 25.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Perike i umeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Perika nije ni poslata a receno je da je poslata.
Proizvod nije poslat shodno vašim negativnim ocenama. Da platim PTT ne pada mi na pamet

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najgori mogući prodavac za preko 10 godina na Kupujem Prodajem. Ozbiljno obratite paznju na saradnju sa ovim prodavcem. Poslala mi je pokvaren satic smartic i po obavestenju da sat ne radi krenulo je sve. Pogresni i lazni brojevi telefona, izgovori, lazi, za sve sto ovde navodim posedujem dokaze i svsko ko ne vereje u to moze me kontaktirati i rado cu mu proslediti sve njene poruke i moje njoj, kao i celokupnu komunikaciju koja se zavrsila njenim psovkama meni i ismevanjem mene, a onda i mojim odgovorom njoj na to. Predmet nije vraćen, niti ima potrebe da bude, kupiću novi satić smartić.
Imam poruku gde sam dala adresu i upisala da ćemo vratiti novac... Kupac jako tezak za saradnju... Za 2000 din se ne bih brukala zaista smešno... Jadno kakvih sve osoba ima... Rečeno vratite bex-om i stavite otkup da vratimo novac... Imam poruke... Pisacu svakako kp timu sa skin-šotovima svih poruka. Nula od coveka

Odeća | Muška > Prsluci

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prsluk naručen pre 2 nedelje koji i dalje nije stigao. Neprofesionalnost i nekorektnost!
Vratio se nažalost paket, niste bili na adresi.. Za vas negativna a ne mene..

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Poštovani kupci oprezno sa ovakvim prodavcima koji neznanju sta prodaju kao i koja je boja ni kakva je posteljina jer oni to i nemaju već direktno vaše podatke šalju nekom drugom licu koje vam šalje praktično ovaj prodavac je posrednik koji radi za procenat robu i nevidi. U našim porukama se sve vidi nismo zadovoljni posteljinom kvalitetom ko kuhinjska krpa je materijal nema dugmića ni rajfislusa camo jastucnice su na preklop, boja je ok, upitan da vrati novac nije se izjasnila već duže od nedelju dana a pritom vidim da je nonstop onlajn na sajtu pa samim tim smatram da nezreli da vrati novac, zato dajem negativnu ocenu da drugi kupac neprodje ko ja.
Sve je odgovaralo opisu... Upisali ste najpre sve je ok... A onda odjednom ne odgovara... Teska mušterija ko crna zemlja... Uzas
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.