Ana

Niš

Član od: 11.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE PREPORUČUJEM nikakvu saradnju sa članom. Podvaljen mi je telefon bas dobro. U oglasu istog pisalo je da je sve u fulu osim malog oštećenja. Medjutim dobijam telefon koji softverski nije ispravan izbacuje grešku Non stop i telefon ne može da se takav koristi. Da ne pominjem ogromnu fleku duž celog ekrana sa leve strane. Ponudio sam dotičnom članu da vrati telefon ali neće. OPREZ SVIMA nemojte da padate na njene ili njegove price i pravdanje kod nje je radio šta hoćete za taj novac Itd. OPREZ! !! !! !! !!
Znate da nije tako. Telefon je potpuno softverski ispravan, bez jedne jedine mane. Fizicko ostecenje ima, to stoji, vidi se i na slikama u oglasu, a i recima sam vise puta naglasila, takodje pise da naknadne reklamacije ne primam jer ne znam sta cete Vi uraditi sa tim telefonom i kakav cete mi vratiti. Dogovorili smo se po ceni koju ste sami odredili, poslato je onda kada ste i kako rekli. Zaista niste korektni i vec sam Vam rekla, neka je Vama na cast! Ne znam ni kako KP odobrava ovakve ocene, s obzirom da imaju uvid i u oglas i u nasu konverzaciju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.