Ana

Novi Sad

Član od: 16.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost prva negativna. .. Dogovorili smo se oko prodaje, drug je dolazio licno da uzme, nismo uspeli, cekao sam nekoliko dana da dodje iz inostranstva da posalje, kada je dosla ostavila je da se dogovorimo kada se vrati sa mora, i tada dobijem poruku da ne zeli da prodaje, hoce da ostavi svojima, tako da ide negativna zbog izgubljenog vremena i propustenih televizora zato sto sam mislio da sam ovaj kupio. ..
Kao prvo odmah sam rekla da ne želim da rizikujem i šaljem tv preko pola Srbije, jer gospodin "Paki" nije želeo da uplati deo novca na racun i drugi deo pouzećem ili da ga PREUZME LIČNO (kako sam navela u oglasu). Znači: "Pošalji Ana tv, a ako bude stigao oštecen ja ga neću uzeti,a ti se slikaj sa takvim". Drug nije došao u dogovoreno vreme, dala sam mu rok nekoliko dana da se pojavi jer putujem krajem meseca- nigde nikog, otišla sam na godisnji, a gospodin se sad pojavio da me oceni zbog toga što nije našao za shodno da se pojavi i uzme tv ako mu zaista toliko treba. Dobila sam negativnu ocenu jer sam odmah rekla da je tv skup da bih se upuštala u rizik poslovanja sa nekim ko ne zna šta hoće. Hvala na ovome, mislim da nisam zaslužila ovakvu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.