Ana

Kragujevac

Član od: 04.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa gospodjom sam dogovorio kupovinu ovog telefon. Kada je stigao telefon ispostavilo se da je poklopac od baterije kod ulaza za karticu deformisan i iskrivljen. Na moju reklamaciju da opis telefona ne odgovara cinjenicnom stanju i da sam znao za taj nedostatak da ga ne bi ni kupio dobijam njen odgovor " ima slike gde se vidi zadnja maska", ali ona je slikala telefon tako da se ne vidi to ostecenje, kao i "Taj deo se pokrivio prilikom loma". Ako je vec znala za to (a znala je), zasto nije navela u oglasu. Trazio sam da joj vratim telefon a ona meni novac ali to je odbila i prekinula svaku komunikaciju. Imam sacuvane slike od njenog oglasa kao i moju komunikaciju sa njom kao dokaz za moje tvrdnje. Negativna zbog sakrivanja cinjenica.
Telefon se prodavao kao neispravan/ostecen. Sve sto je bilo pitano odgovoreno je. Smatram da se na slikama sve vidi, maska je samo malo odignuta kod slota za sim karticu. Ja sam i Gospodinu rekla da ja ne mogu da znam sta se desavalo sa telefonom kada je presao u njegove ruke. Iz nase prepiske kada je pricao sta sve mora da menja bilo je i to da je ta maska izgrebana. Tako da sam stekla utisak da ce i nju da menja. Tako da zbog toga nisam pomenula. Optuzena sam i da je taj telefon otvaran sto svakako nije istina. Da li se gospodin u medjuvremenu predomislio oko telefona ili sta je vec u pitanju ne znam, ali to svakako nije moj problem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.