Ana

Novi Sad

Član od: 02.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Upozoravao sam da pazi da patike nisu sa felerom , a takve mi je i poslao jedna patika je inače potpuno bele ima skoro ceo žut đon , kao od sunca izgoreo druga relativno normalna. Na poruke ne odgovara , A broj telefona sa adresnice pošiljke je lažan.
Ovo je bilo ocekivano od konkurencije. Traziti bilo kakav u zamerku, samo da bi se ocenilo negativnom ocenom. Hvala lepo ovom gospodinu 'kolegi', patike su bile bez ikakvih 'felera' kako on kaze.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je pitao za patike, koje nisam imao na stanju, rekao sam mu kad stizu, i on je rekao da mu javim cim stignu jer je zainteresovan. Patike su stigle u utorak ujutru, odmah sam ga obavestio i pitao ga da li zeli da mu posaljem odmah, rekao je da ce mi javiti u toku dana, poslao je podatke u utorak vece, ja sam ih poslao u sredu ujutru. U mojim oglasima lepo stoji da je rok isporuke dva do tri dana, znaci robu ne isporucujem ja, vec brza posta, ne mogu da nagadjam da li ce posiljku isporuciti odmah sutradan, ili dan posle. Gospodinu patike nisu stigle u cetvrtak, pa je odustao od patika. Znaci, nije naglasio da mu patike trebaju do cetvrtka, a s obzirom da je znao da mi trebaji do cetvrtka, mogao je odmah poslati podatke u utorak kako bih mu patike poslao odmah, i onda bi sigurno stigle. Pritom, imao sam jos jednog kupca za iste patike, ali posto je ovaj gospodin vec rezervisao taj broj, namenio sam ih njemu. Da bi mi danas patike bile vracene!
Od doticnog ne bih uzeo ni da mi salje za dzabe. Njegova losa ocena govori sve.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.