Ana

Beograd

Član od: 12.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Klima uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

sve je jasno nije u pitanju klima vec obican ventilator ne prihvata da vrati novac nisam jedini i to je razlog negativne. NE PREPORUCUJEM SARADNJU NI POD RAZNO

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac za izbegavanje. Bitan faktor kupovine bila je garancija. U oglasu je velikim slovima stajalo "GARANCIJA 25 MESECI". Umesto garancije dobio sam nevažeću garanciju tj. formular bez pečata, datuma, bilo čega. I na samom listu piše "Garancija važi samo ako je upisan datum prodaje i kupovina potvrđena pečatom i potpisom" (kao i kod svake garancije). Pre dodeljivanja negativne ocene, kontaktirao sam Anu u nameri da mi da neko objašnjenje. Rekla mi je da JA popunim garanciju? ?? i da će garancija važiti što mogu da proverim u ovlašćenom servisu jer oni "znaju" ko je ona. Zvao sam servis kao i sektor prodaje firme uvoznika, pojma nemaju ko je ona i potvrdili mi da nepopunjena garanacija ne važi. Pozitivne ocene ovog prodavca su krajnje sumnjive. Samo je izvesni "Veljko" dao OSAM pozitivnih ocena, a da je pritom samo jednom ocenjen kao kupac. Očigledno se radi o grupi koja razmeni par poruka pa međusobno daju jedni drugima pozitvne ocene. Kao što rekoh - prodavac za izbegavanje.

Bela tehnika i kućni aparati > Klima uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

epa ovako NIKAKO NE PREPORUCUJEM SARADNJU I KUPOVINU OD OVE GOSPODJE! Iz razloga sto je pitana na kom principu radi receno je na principu klime kad smo je otvorili garancija nije ispisana obican papir nit pecata nit potpisa LAZ! ! TO JE SAMO OBICAN VENTILATOR LJUDI NE UZIMAJTE i kad smo zvali da vratimo dotica ne zeli da vrati pare ni da ispise garanciju, a zna da je kupljena zbog male bebe tako da i njoj zelimo da se isto vrati njenoj deci
Kao sto se i vidi da je ovo lazan profil,gde je neko imao lose namere. Nikada za ovaj artikal nikome nije receno da radi kao prava klima,pogotovu ne za ovu sumu novca. Razmenjene su 3 poruke sa ovim clanom tako da je s namerom i poslao poruku kako bi dodelio negativnu ocenu. Ne zelim nikoga da vredjam,moje ocene govore sve o meni kao prodavcu. Sve najbolje i pozdrav :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.