Anastas

Novi Sad

Član od: 09.07.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Mikrofoni | Bežični

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

MOJE MISLJENJE. .. JA NISAM ISPOSTOVAN SA STRANE OVOG CLANA. .. .COVEK NARUCIO DALJINAC. .. .DALJINAC SAM POSLAO ISTOG DANA, ON JE OTKAZAO ISPORUKU. .. .. PAPIR IMAM SA DATUMOM KADA SAM POSLAO. .. POSTA JE KASNILA JEDAN DAN. .. POSTO PAKET MOZE U POSTI DA STOJI 5 DANA ON JE ODBIO DA PRIMI PAKET. .. .JAVIO SE I HTEO DA PLATI TROSKOVE POSTARINE ALI NIJE POSLAO NOVAC. .. ON JE COVEK AUTO MEHANICAR I NJEMU JE MUZIKA HOBI TAKO DA SAM I JA U NJEGOVOJ IGRI BIO HOBI IGRAC. .. .NEMOGU DATI POHVALE, PREMA MENI JE BIO NEKOREKTAN ALI NEZNACI DA CE SA VAMA. .. MOJE MISLJENJE NEODLUCAN COVEK. .. OD MENE NEGATIVNA OCENA. ..
Prodavac mulja petlja izmislja pokusao je da mi uvali kopiju AKG daljinca za dobre pare nije uspeo i sad je besan sto umesto da zaradi treba jos i da plati postarinu pa i za prevaranta treba imati slifa. Prodavac cesto menja profil na kp. Da se ne bi videle negativne ocene ostecenih clanova ima 30 artikala na prodaju a samo 8 ocena pre 2 godine mi je prodao akg pilot c420 ali je promenijo bubicu i kad sam ga kontaktirao ubedjivao me da je kineska bubica bolja nego orginal pravijo mi je i fantomsko napajanje to je bilo za emisiju verovali ili ne. pogledajte od kada sam ja clan na kp. A od kada on. Moje ocene sve govore o meni a ovakvih ljudi se cuvajte koji godinama prodaju ili sta vec na kp. A menjaju profile i vecito su novi clanovi onaj ko radi kupuje i prodaje posteno nema potrebe da menja profile zna se ko menja profile i brojeve telefona koji takodje imam vec 20 godina isti broj. Pozdrav za njega. Svako nek uzbere kako je posejao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.