Andante

Ćuprija

Član od: 21.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Oldtajmeri | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac prodaje polovan retrovizor sto na kraju i sam priznaje, a postavlja ga u kategoriju nov. Nisam se vodio samo tom cinjenicom nego sam pre kupovine postavio pitanje da li retrovizor ima kakvu manu. Dobio sam odgovor da je retrovizor za 10 i da mu je jedina mana sto previse sija. Retrovizor dolazi sa ostecenjem hroma u vidu bubuljica na delu od spijaltera. Na moj prigovor dobio sam niz uvreda. Sta ja ocekujem od retrovizora starog 50 godina kako ja mislim da nesto u oldtimer kategoriji moze da bude bez ostecenja . Da to mogu da zamazem cetkicom itd. .. . ne preporucujem saradnju sa ovim clanom.
sta reci ima nas svakakvih kao prvo bio je u rubrici kao novo a ne novo sto nije isto,kao drugo ljudi bi trebalo da znaju da se radi o preprodavcu koji je mislio da moze da se ugradi jos dva,tri puta najmanje i isti preproda sto mi je i rekao u e mail poruci ali ne u kp poruci,retrovizor je dobio u dosta dobrom stanju u odnosu na cenu ali pohlepa doticnog clana da uzme pare nekom krajnjem korisniku ga je dovela do toga da on uzima toboznju pravdu u svoje ruke i daje sebi za pravo da procenjuje neciji rad,moram jos da dodam da retrovizor nije poslat njemu nego nekom drugom licu,pa ne vidim kako on moze da da bilo kakvu ocenu,ovde se radi o zloupotrebi a zato imam i dokaz,sto se tice i ostecenja kako sam doticni gospodin kaze u vidu bubuljica znaci da su u pitanju mikroskopska ostecenja,sto je i normalno za staru stvar ali generalno je retrovizor u odlicnom stanju,da ne bih vodio duge polemike mogu samo da kazem jedno da je doticni gospodin PREPRODAVAC i nikako ne preporucujem buducu saradnju sa covekom ostalim clanovima koji nameravaju nesto da kupe od njega jer ce ih sigurno uskratiti za vecu sumu novca,nego sto to bude vredelo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.