Andjela

Novi Sad

Član od: 12.06.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Strahinji sam poslao patike koje on nije preuzeo čak ni tri nedelje kasnije koliko su ga čekale u pošti. Sve vreme sam ga zvao i slao mu poruke o tome koje je video ali se pravio lud i nije se javljao. Pošiljka mi je vraćena i platio sam duplu postarinu. Ja stvarno ne znam sta je u tim glavudzama pa naruce robu i onda je ne podignu a njemu to nije prvi put. Savetujem da ne sarađujete sa njim ili neka vam prvo uplati avans pa mu onda saljite. Onda mozete i vi njega da zajebete kako vam volja jer ocigledno je zaslzio!

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja je zelela da kupi tv, ali nije imala novca, pa je zamolila da je sacekamo do plate, sto smo drage volje i ucinili i skinuli tv sa prodaje i izgubili potencijalne kupce. u dogovorenom terminu smo poslali tv, komunikacija je bila vrlo oskudna i neodredjena. kurir je vise puta pokusao isporuku, kao i ja koji sam nekoliko puta pokusao da ih dobijem na ostavljeni broj telefona, gde mi je poziv odbijan. kao epilog svega, tv mi se vraca kao i trosak od 1150,00 dinara. Kupac je neljubazan i nekoektan u najblazem smislu te reci. I treba ga izbegavati
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.