Andrea

Niš

Član od: 20.09.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je tvrdio da je displej ispravan. Medjutim danas kad sam dobio displej utvrdio sam da ne radi i da je frejm displeja zalepljen super lepkom kao i komponente na displeju, sto sam i fotografisao i poslao prodavcu. A predhodno sam pitao da li je sve ispravno i da li ima ostecenja, na sta sam dobio odgovor da je ispravan i da nema nikakvih ostecenja i da je visak i zbog toga sam ga platio umesto 4990din 4000din + postarina. Zatrazio sam od prodavca da mu vratim displej i da mi vrati novac na sta nisam dobio nikakav odgovor, takodje me je blokirao na KP. Sve poruke imam sacuvane. Bio sam krajnje koprektan i zeleo da resimo problem, ali kako vidim to nije moguce. Prodavcu zelim da mu se isto desi kao i meni! !! Sve negativno za clana, obratite paznju na saradnju kao i na stanje predmeta koje prodaje! !

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se oko zamene. Dogovor je bio da prvi posaljem svoj paket. Ja sam poslao a onda nedelju dana nije dizala paket sa izgovorima da je u guzvi i da nema vremena. Morao sam da platim postarinu koja nije mala. Strogo izbegavati ovog clana u sirokom luku. Sramota! Zbog ovakvih clanova ljudi gube poverenje u ljude.
Poslali ste paket? Cemu ovakve lazi, nije ni bio dogovor da Vi saljete prvi, vec ja i to po vasem nahodjenju, JER IMATE PRAVILO DA NE SALJETE PRVI! pritom mi niste odgovarali na poruku da mi posaljete vase podatke, odustala sam od kupovine i uzela po boljoj i o odgovornijoj ponudi!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.