Andrej

Beograd | Zemun

Član od: 24.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Nikad nisam dao negativnu ocenu, a bilo je prilika. Uvek sam se trudio da resim problem na obostrano zadovoljstvo, ali ovaj clan to ne zeli a ja ne mogu da ga nateram. Oglasio je hard disk po prilicno jakoj ceni, a da pritom nije postavio scrennshot iz Sentinela. Nije mi bilo sumnjivo jer sam video da je dugo clan i da ima ne puno, ali samo pozitivne ocene. Disk je stigao dobro upakovan, ali ne bas u onakvom stanju kakav je bio opis oglasa. Imao je smanjen health i dosta bed sektora. Obavestio sam prodavca o tome, a on mi je rekao da je samo on koristio disk. I ja verujem da je tako. Ali disk moze da bude funkcionalan i kad ima bed sektore, ali nije za ozbiljan rad na njemu. Napravio sam scrennshotove koji dokazuju neispravnost, gde se vidi serijski broj diska, kao i smanjen health i obavestio klijenta da bih zeleo da mu posaljem da vidi. Prodavac je video poruke, ali nista nije odgovorio. Kao dokaz mogu da posaljem screenshot konverzacije. Bio sam spreman na svaki dogovor, ali prodavac nije. Da je bilo sta rekao, ponudio ja bih pristao, jer mi treba taj disk, cak i u takvom stanju. Nisam hteo da secem odmah, proslo je vec desetak dana od kupoprodaje, pokusao sam sve sto je do mene. Zao mi je sto zbog relativno malog iznosa moram da reagujem na ovaj nacin.
Kao prvo, ja nisam preprodavac. Objasnio sam Vam da sam jedini korisnik diska. Na kupujem prodajem se konektujem redje zbog obaveza. Zalili ste se da nemam (viber) da bi mi poslali screenshot-ove. Zasto bih morao i da ga imam. Ni jednog trnutka se niste udostojili da okrenete mobilni broj, i da objasnite situaciju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.