andrejbingo

Zrenjanin

Član od: 29.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nepostuje dogovor i be pdgovara na poruke i onda proda drugom
Ja neznam kako da objasnim ovo mcoveku da sam imao smrtni slucaj i drugih problema,da sam bio rastrojen i da bih ga zamolio da mi se ova ocena ukloni jel nije bila uopste potrebna za tim,za negativnom ja nebih dao nikada za takve stvari negativnu ocenu.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto sam prinudjen da dam negativnu ocenu, ali korisnik nije ispostovao dogovor koji smo napravili. Naime, dogovorili smo kupoprodaju navedenog telefona za sredu 18.02, medjutim meni nije uplacen licni dohodak, pa smo odlozili susret za petak 20.02. (prodavac je bio saglasan sa tim). Medjutim, kada sam ga pozvao da se dogovorimo za tacno vreme sastanka, rekao mi je da je telefon vec prodao nekom drugom. Nakon toga je rekao da ce mi nabaviti isti takav i da ga pozovem sutradan oko 19h. Tog dana sam mu poslao dve poruke i pozvao ga u dogovoreno vreme, medjutim, uopste se nije javljao. .. ni sinoc, ni danas. .. Jako neprofesionalno i neodgovorno sa njegove strane.
ovo je sramota kako dozvoljavaju svakom kako hoce da ocene i da pricaju sta hoce,pogotovo bez DOKAZA! a ova osaoba mogla je jos jedno godinu dana da primi platu pa bi ga doceko???strasno!!!nemogu da verujem!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.