Andrija

Niš

Član od: 01.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slagao me je za opis koji je naveo u oglasu. Prodao mi je 3 grafike koje su kako on kaze fizicki perfektne ali ne testirane. Stigle su mi samo sto ne da nisu ni blizu perfektnog stanja nego su sve 3 bili pod nekom tecnoscu, polomnjeni radijatori na svakoj! !i nagnjeceni kuleri (ne moze se videti na slikama). Kazem mu kad su mi stigle sta je uradio on krene da se folira kako se on u to ne razume i kako nije znao (svaka ocena ovde mu je data na osnovu kupovine/prodaje KOMPIJUTERSKIH KOMPONENTI). Posle toga mi kaze da ce mi vratiti pare , naravno cim su mu stigle na kucu odmah je zvao da kaze kako NECE DA VRATI PARE. Samo da napomenem jos da nije nikako hteo samnom da se dogovori da ja dodjem kod njega u Nis i da testiram kartice verovatno zato da ne bih vedeo u kom su fizickom stanju!
Prvo da napomenem odbio sam da dodje jer je rekao da hoce da ih istestira i da ih kupi ako rade, jer ih onda ja ne bih prodavao po ceni od 30 eura po komadu vec koliko vrede kao ispravne, zatim je i on sam rekao da nece da dolazi. Druga stvar sto se tice fizickog stanja grafike, sve grafike sam detaljno pregledao jos kada sam ih ja uzimao, nijedna grafika nije imala nikakvu napuklinu ili bilo gde da je polomljena ili iskrivljena, milos je nagovestio kako su radijatori polomljeni i krivi, sve slike su slikane u visokoj rezoluciji i itekako se moze videti stanje i radijatora i ploce i kulera na grafici, i VIDI SE DA JE STANJE ODLCINO. Vidi se i da sa su ploce promenile boju, i posle saveta sa iskusnim elektronicarom dobio sam informaciju da se to desava od toplote, a ne od tecnosti kako kupac navodi; tako da stvari koje je kupac naveo nisu u potpunosti istinite, da uzmem nazad grafike koje je rasturio u delove skroz naskroz i naknadno ostetio, nemam nameru da vracam novac za to .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.