Andrijana

Beograd | Čukarica

Član od: 10.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Školski pribor i udžbenici > Udžbenici | Srednja škola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kazu poslato a nikad nije stiglo cista 0

Školski pribor i udžbenici > Udžbenici | Osnovna škola

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neprofesionalan i neljubazan prodavac! Posle brze i kratke porudžbine ostavljeni su podaci za slanne: Ime, prezime, kontak tel. Adresa za slanje: PREUZIMANJE U POŠTI adresa pošte, poštanski broj Pošta Srbije je omogućila ovakav vid preuzimanja paketa i to SAVRŠENO funkcioniše, za sve nas koji NISMO U MOGUĆNOSTI da na pr. čekamo kurira za isporuku iz određenih razloga(sve je lepo objašnjeno na sajtu Poste Srbije). Prodavac IGNORIŠE date podatke i šalje paket(kao. pismo/tiskovinu) i adresu pošte stavlja kao moju ličnu adresu. Naravno, pošta vraća paket, jer ne prepoznaje adresu. Prodavac vraća uplaćen novac, ali zadržava iznos za poštarinu! Jedno IZVINITE NAŠA JE GREŠKA bi bilo dovoljno!
За вас који нисте у могућности да чекате курира, остави се пакет у пошти 7 дана. Али госпођа крије своју адресу из њој знаних разлога и даје адресу поште на коју шаљемо. НАША грешка није. Враћен новац па нека госпођа купује по радњама где ће моћи да извољева по пуној цени и фул услузи. А не да извољева за пола цене и још штекари на поштарину.

Školski pribor i udžbenici > Udžbenici | Srednja škola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Knjiga je fotokopirana i ne odgovara opisu sa oglasa. Spora komunikacija.
Slika odgovara knjizi koja je poslata, opis da je nova je istinit. Kopirana koja košta u pola cene nego nova. Ako ne odgovara vi vratite, uvek možete kupiti novu koja košta duplo više. Ah da, iz nove knjige reči same ulaze u mozak iz kopirane sporije.

Školski pribor i udžbenici > Udžbenici | Srednja škola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne postuje dogovor, zavlaci i menja uslove! Krajnje neposlovno i neprofesionalno
Ko hoće da dobije odmah neka plati kurira! Ja imam svoje obaveze i ne trčim ni za koga, lično preuzimanje je GDE meni odgovara i KADA meni odgovara. Ne možete da sačekate da vam odgovorim? Ne kupujte od mene!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.