Angel.co

Ruma

Član od: 03.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Najloni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je narucio 0.32mm najlon i 0.40mm, kad sam nabavio rekao je da nema novac i da kad bude prodao neki predmet iz svojih oglasa da ce me kontaktirati da kupi. Ja sam za to vreme cuvao za njega najlon a on je prodao 3 stvari i nije se javio. Smatram da je zasluzio negativnu ocenu.
Gospodin je vrlo nekorektno postupio,jer mu nisam praktično ni naručio najlon,nego sam mu samo nagovestio da ću možda kupiti ako nešto prodam,i ako ima taj najlon(a nije imao).On je onda otišao negde da kupi dve špulne, pa mi rekao da je nabavio.I pošto sam ja u međuvremenu izmenjao,a ne prodao neki pribor,on je zaključio da sam ja njega "prevario"jer neću da kupim najlon koji nisam ni naručio.Što se tiče komunikacije molio bih ljude iz KP ako imaju memorisanu našu prepisku da je nekako prikažu da vidite koliko je čovek neiskren.I više puta sam mu napomenuo da ću i pored svega kupiti najlon ali čovek je očigledno slab za saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.