Angela

Sombor

Član od: 28.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek se pravi nepismen, , rekao mi je telefonom da ima još jedan tv polupan i nisam hteo taj a on mi poslao baš taj polupan i hoće da sad mi proda i taj koji je čitav, , nepouzdana je osoba i nemojte mu verovati, ne poštuje dogovor u nema novca za povrat robe, , faktički nisam dobio predmet prodaje i oštećen sam sa te strane
Nije mu sramota da laže i da mi još da negativnu ocjenu. Mislio da ću mu poslati tv koji je ispravan? Lepo sam napisao na oglas da televizor nije ispravan. Pogledate gore piše tv vox neispravan i Da je za delove, on je mislio ima neki mali kvar pa će napraviti i da će obogatiti na to ako proda. Kad je primio tv preuzeo i reko to nije taj i teo je drugi tv da mu dam, kako zna neko samo tako da laže. Vox sam pisao na oglas neispravan i vox sam mu poslao, reko on morao da plati puno poštarinu i da mu pošaljem drugi lcd tv i plati će taj drugi kad proda,"kao nema više pare da mi plati i za drugi tv odma" Eto zato sam dobio negativnu ocjenu što mu nisam poslao drugi tv, teo da me prevari. To stvarno nije bio lepo od njega, ali ima i takvi. Treba te izbegavati.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.