angelina

Smederevo

Član od: 21.04.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kaže vratiće jaknu ako ne odgovara. Sad kad ne odgovara kaže da sam se sa suprugom dogovarao.

Alati i oruđa > Električne brusilice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Male pare su u pitanju ali princip je princip. Kupio sam od ovog prodavca malu brusilicu, u oglasu i u komunikaciji telefonom ispravnu 100 posto, medjutim ona radi a ne okrece se kamen za secu, stradali zupcanici. Kad sam mu rekao da to ne radi on kaze da nije znao i sam predlozio da mi da novac za popravku. Zvao sam ga vise puta i on sve obecava i nista od para. Zato nemam vise sta da se nadam i moram da mu dam negativnu za koju sam mu rekao da ce da dobije ako ne bude po dogovoru.

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne mogu da verujem da ovakvi ljudi postoje, na dogovorenu prodaju 5 dana me zavlaci da nisu pokupili radijator iz brze poste, posle toga se uopste ne javlja na telefon a kada sam pozvala sa drugog broja javlja se i kaze ka je prodat drugom. .. a ja cekala toliko i jos sedela u hladnoj prostoriji nadajuci se tom radijatoru. . Od mene cista negativna!
ja nisam kriv sto kurirske sluzbe kasne cekao samtri dana da dodju,i sad sam ja kriv zbog toga,sluzbe za posiljke su postale nemoguce losa iskustva snjima su sve cesca,ja nisam nikoga prevario i meni je zao ali krivica nijemoja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.