anita

Niš

Član od: 11.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Časopisi i stripovi > Časopisi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na žalost i posle mesec dana nije se uspjela ostvariti realizacija kupovine. Jednom rečju žalosno.
Ovde kako ko hoce daje ocene,ja poslala paket ali zalosno je to da mi ovaj daje dva puta pogresnu adresu i naravno ko ce imati poverenja vise da ponovo posalje . Kakvih sve ovde ljudi ima to je da ne poverujete, goreg clana u zivotu nisam srele.

Nameštaj > Klub stolovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovaram se oko stocica 3 dana da bi na kraju otisao da ga preuzmem(kupim) da bi zatekao potpuno drugi stocic a taj koj sam otisao da kupim je prodala. .izuzetna neozbiljnost i moja prva negativna ocena ikada na KP! !!
Imala sam dva klub stola na oglasu i doslo je do zabune za koji me je covek kontaktirao ,jednostavno je doslo do greske nije namerno sa moje strane ,covek je doso lepo pogledao i naravno nije kupio jer to nije bio taj stocic da je trazio za gorivo da mu platim platila bih mu a ne da nekorektno daje tek tako negativne ocene niti sam neozbiljna niti nekorektna izuzetno sam ozbiljan i posten prodavac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.