Anja

Beograd | Zvezdara

Član od: 11.02.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Fenovi, prese i stajleri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucila je paket, poslat je u sredu, u cetvrtak je kurir shvatio da su omasili adresu tj deo grada umesto Mirijevo odneto je u Krnjacu, inace je oduvek rok dostave 2 radna dana i ostavljeno je za utorak za dostavu, prvi naredni radni dan, zena je rekla ok. Da bi danas javila da je kupila na drugom mestu i da nece preuzeti, ja cu platiti duplu postarinu. Smatram da to zaista nije u redu i da se ponela veoma neodgovorno!
Doticnoj nisam morala ni da javim da proba da otkaze posiljku,koju umesto da dobijem za dan,ispostavilo se da moram da cekam 5dana,sto niko ne bi cekao jer je druga devojka isto vece donela proizvod na vrata. U svakom slucaju,pitala sam vas za ptt ne bi li Vam nadoknada troskove ali ste vi bili izuzetni drski,neuctivi i sa vama nema dogovora.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.