Anka

Leposavić

Član od: 10.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

LJudi nemoj te da kupujete od ovog ja vas stvarno molim da se ne nadjete u moju situaciju platio sam telefon 100 evra i sa postarinu je izasao 110 evra zato sto ga je slao preko kosova za rasku pa u Nisu ali to sve nije bitno telefon se pokvario ja ih zovem oni se ne javljaju ni na poruke ni na telefon jos me i blokirali na Kupujem Prodajem
koliko te je miladin platio da mi napises ovo,,nema veze opusteno samo,tebi ce da sluzi na cast,a i njemu sto te plati da mi napises ovo,,a sad cu da objasnim,telefon kad saljemo iz mitrovice on prvo ide u rasku pa u grad koji ste porucili,sto mozete da proverite,,o kakvim se ljudima radi,i da ih drugi placaju da pisu ruzne reci.a blokirace ti i ovaj profil,zato sto nije tacno.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodali su mi S4 mini koji je pokvaren nece da zvoni kad primas pozive i uopste ovako nema zvuka , pitao sam ih da resimo probleb oni odbijaju dase javljaju . .. .ne saradjujte snjima
telefon nece da zvoni,,nadam se da ostali clanovi vide ovo sta je ovaj napisao,nece da zvoni,a posle napisao nema zvuka,,neka ti sluzi na cast.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kaze da su mu patike original a one nemaju veze sa zivotom. losija su kopija cak i od onih kinskih koje se prodaju po pijacama i buvljacima. PATIKE SU MADE IN KOSOVO
sta si dobio sto si ovo napisao,neka bude tako kako ti kazes,zelim ti sve najbolje u zivotu brate moj,da si mi ziv i zdrav.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

totalno neodgovrni, narucio jedan broj i jednu boju oni mi poslali drugi, pa mi zamenili i ponovo pogresili dostavili mi druge i tako se ja naplacao postarine za medalju i sad se niko nejavlja na telefon eto negativna ocena za losu komunikaciju i saradnju. ..
sve ti je oprosteno,,a nadam se da ces shvatiti da si pogresio,,zelim ti sve najbolje u zivotu..ja necu biti kao ti da blatim nekog.pozdrav

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Jednostavno moram da dam negativnu ocenu, prvi put od kako saradjujem sa ljudima na ovom sajtu. . Prvo patike NISU MADE IN VIETNAM, kao sto mi je prodavac rekao, a pre kupovine sam ga pitao. . 2. Patike su falsifikat falsifikata, znaci katastrofalno lose, ulozak je za dva broja veci od patika, pa ne moze da se ispravi, a plus je i odleplen, ulepio sam ruke dok sam ga namestao. 3. Ono ALL Star sto pise pozadi na patikama na jednoj zalepljeno lepo, na drugoj za 2CM ulevo 3. Odlepljene su odozdo na djonu. NAGLASIO BIH da sam i predpostavljao kad sam kupovao da patike nisu original, ali da su ovako katastrofalna KOPIJA KOPIJE, to nisam mogao da predpostavim. ..
svaka cast,znas da su kopija i hteo si orginal za 200dinara,u svakom slucaju hvala za ocenu,,samo nastavite tako da ocrnjujete ljude,zelim vam svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.