anonymous

Kraljevo

Član od: 17.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Novčanici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Upozorenje za ovog člana. Poruči regularno artikal i nakon nekoliko dana ga pozovem da preuzme pošiljku obeća da će je preuzeti i naravno to ne učini već blokira poruke ne preuzima u posle više poziva telefonom. Pravda se kao da ima nekih oštećenja. Verovatno je čovek vidovit u može to da uoči iako nije pošiljka neotvarana već je vraćena sa uvećanjem nepotrebnih troškova. Artikal sam naravno prodao kupcu koji je lično preuzeo u zadovoljan. Vidim po mrežama da se ljudi žale da je izgleda u modi da naruče robu u zatim je ne preuzmu.
Dao mi dve negativne ocene na dva razlicita oglasa samo da bi napakostio,prodaje isflekanu,iscepanu robu sto se vidi po njegovim ocenama 9poz 2negativne,ja sam uredno porucio majicu kad je poslao majicu odmah je izbacio jos 2 slike na kojima se vidi velika fleka,mojih 84pozitivne ocene govore vise nego njegove 2 negativne koje mi je dao da bi sebe opravdao...necu trositi vise reci,nikakva preporuka.

Odeća | Muška > Majice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio majicu a odbija da preuzme i nakon obećanja da će je preuzeti. Napravio mi je bespotrebno troškove. Izgleda mi je to hobi.
Poslao majicu sa flekom na desnoj strani,a napisao u oglasu da je u perfektnom stanju i preko poruka kaze da je kao nova 3 puta nosena,kad je poslao majicu izbacio jos dve slike na kojima se vidi fleka da bi ogradio sebe..zbog toga nisam ni preuzeo majicu.

Obuća | Muška > Cipele

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik me je zamolio da mu rezervisem cipele na 5-6 dana a nakon toga, kada sam ih po dogovoru poslao , nije preuzeo robu, ignorisao je pozive, blokirao mi mogucnost komunikacije putem KP. .. . Izuzetno nekorektna saradnja i vrlo neprijazno iskustvo. Stvorio mi je troskove preko 1000 din. .. Razocaran sam korisnikom.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako, ovo ima izgleda samo u holivudu i Vrnjackoj banji. .. Dogovorili smo se da gospodin posalje sony za koji je rekao da je u EXTRA STANJU sto je i uradeo, kada je stigao sony nije imao memorijsku i nije citao igrice dakle neispravan! On me ubedjivao kako je kod njega radio( izgleda se cika postar usput igrao pa pokvario), a za memorijsku je rekao da je ubacio u kutiji( inace zasto bi to uradio kada sony ima slot za mem? !@%}^{ Kasnije je rekao da je zaboravio da je ubaci i da ce je poslati u ponedeljak, kad sam ga zvao u pon. rekao je da je na putu za kopaonik ali salje sutra, kad sam ga zvao sutra rekao je da je u Bosni i kada dodje u petak salje 100% Mirno sam sacekao i petak da dodje, kad sam ga pitao da li je poslao reko je pa jesam i ti si mi odgovorio da si primio, a kasnije mi je poslao podatke od nekog iz Novog Sada kao evo na ovu adresu sam poslao. .. Da bi mi na kraju poslao poruku posle svega ovoga: "pa sta hoces u oglasu i nije pisalo da ide memorijska! " I tako ja ostadoh bez mem. I sa pokvarenim sonijem u "extra stanju" Nadam se nece smisliti jos jedan besmisleni izgovor ovde na KP u komentaru! IZBEGAVAJTEEEEEE! !! Pozdrav
soni je u isprvnom stanju...kao sto stoji u oglasu....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.