Anonymous

Priboj

Član od: 20.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nije poslao robu za koju smo se dogovorili, odugovlacio je nedelju dana i na kraju nije odgovarao na poruke pa izbrisao oglas, VEROVATNO JE PRODAO DRUGOME . NEPOUZDAN SARADNIK
Lepo sam rekao čoveku da ne znam kad mogu poslati sedišta jer nemam vremena, on je se složio sa tim i rekao da pošaljem kad budem mogao i sad mi daje negativnu ocenu, sedišta nisam prodao drugome, još uvek su kod mene, molio bih admine da pogledaju našu konverzaciju i da mi sklone negativnu ocenu!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nemam reci, covek mi posalje fon razbijen ekran. bez punjaca, bez bampera bez futrole kao sto pise u oglasu, ja neznam ko njima dozvoljava da prodaju! !
Telefon mu je poslat potpuno ispravan, kurir iz Bex sluzbe je bio ispred mene kada sam pakovao telefon, i on je potvrdio da sam mu predao telefon bez ostecenja, sta je se desilo u toku transporta ja stvarno nemam nista sa tim, bamper i punjac mu je poslat naknadno ali on negira da je preuzeo paket iako u Bexu potvrdjuju da je on podigao paket, ne znam sta je ovaj clan hteo da uradi ali ovo stvarno nema smisla!

Mobilni tel. | Oprema i delovi > LG | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi kontakt nakon sto posiljka nije preuzeta par dana, doticni me uverava da ce je preuzeti i na moje izrazavanje zabrinutosti da ce biti vracena, usledili su izgovori kako je u guzvi i da ce je odmah sutra podici, a ukoliko se desi povrat, da ne brinem, jer ce mi postarina biti nadoknadjena. Nakon par dana, ponovo pokusano kontaktiranje kupca, medjutim bezuspesno. Ne javlja se na telefon, ne odgovara na sms, a poruka na KP ostaje samo procitana i na tome se zavrsava. Paket je danas stigao nazad, a postarina u oba smera pala na moj teret. Na zalost, ocigledno nas ima takvih, zbog kojih cemo sledeci put dobro razmisliti da li cemo predmet uopste slati i pre svega dobro pogledati ocene i iskustva sa clanom. Moje najiskreniji savet, je zaobilazak clana u najsirem mogucem luku.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi posle nedelju dana posalje antenu koja nije sa opisa i slika. Posle toga me zavlaci nedelju dana i na kraju mi kaze da je njegov drug slao antenu, a ne on i da ne zna sta je poslato u paketu. Posle mesec i po dana zavlacenja, vraca se uvek na istu pricu. Klonite se ovog prodavca.
Milanu sam lepo rekao da ne mogu da posaljem antenu taj dan i on je se slozio da mu posaljem neki drugi dan. Antena koja je slikana i postavljena na kp je i poslata, medjutim Milan je hteo da ispadne pametan pa je rekao da mu je stigla neka pokvarena antena koja je gorela a to je njegova antena koju je meni hteo da vrati a ja njemu pare da posaljem i da mu ostanu i pare a i moja antena. Svega sam se nagledao ovde ali ovo jos nisam video.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.