Anonymous

Priboj

Član od: 20.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nije poslao robu za koju smo se dogovorili, odugovlacio je nedelju dana i na kraju nije odgovarao na poruke pa izbrisao oglas, VEROVATNO JE PRODAO DRUGOME . NEPOUZDAN SARADNIK
Lepo sam rekao čoveku da ne znam kad mogu poslati sedišta jer nemam vremena, on je se složio sa tim i rekao da pošaljem kad budem mogao i sad mi daje negativnu ocenu, sedišta nisam prodao drugome, još uvek su kod mene, molio bih admine da pogledaju našu konverzaciju i da mi sklone negativnu ocenu!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nemam reci, covek mi posalje fon razbijen ekran. bez punjaca, bez bampera bez futrole kao sto pise u oglasu, ja neznam ko njima dozvoljava da prodaju! !
Telefon mu je poslat potpuno ispravan, kurir iz Bex sluzbe je bio ispred mene kada sam pakovao telefon, i on je potvrdio da sam mu predao telefon bez ostecenja, sta je se desilo u toku transporta ja stvarno nemam nista sa tim, bamper i punjac mu je poslat naknadno ali on negira da je preuzeo paket iako u Bexu potvrdjuju da je on podigao paket, ne znam sta je ovaj clan hteo da uradi ali ovo stvarno nema smisla!

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi posle nedelju dana posalje antenu koja nije sa opisa i slika. Posle toga me zavlaci nedelju dana i na kraju mi kaze da je njegov drug slao antenu, a ne on i da ne zna sta je poslato u paketu. Posle mesec i po dana zavlacenja, vraca se uvek na istu pricu. Klonite se ovog prodavca.
Milanu sam lepo rekao da ne mogu da posaljem antenu taj dan i on je se slozio da mu posaljem neki drugi dan. Antena koja je slikana i postavljena na kp je i poslata, medjutim Milan je hteo da ispadne pametan pa je rekao da mu je stigla neka pokvarena antena koja je gorela a to je njegova antena koju je meni hteo da vrati a ja njemu pare da posaljem i da mu ostanu i pare a i moja antena. Svega sam se nagledao ovde ali ovo jos nisam video.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.