slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Porshe Carrera 10 RC Gama 1/14

5.000 dinZamena moguća

Beograd | Zemun
Dostupno odmah
339
4
pre 30 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Albert Sulejman
Član od 19.04.2020.
Svi oglasi
Prodajem retki vintage/oldtajmer iz 70-tih godina prošlog veka, Made in western Germany, Porshe Carrera 10 proizvođača GAMA na zicani daljinski/sajlu. Stanje sa slika. Ima poneku ogrebotinu, fali deo haube i retrovizori, poneki jos sitni nedostatak, ali ISPRAVAN, RADI! ! Ko" iole poznaje ovakve modele, stare do pola veka, zna da je to izuzetno retko, da se nadje (barem u Srbiji) jos i ISPRAVAN. Na stranim sajtovima, cene su 3 puta skuplje. Za sav info pozovite 061/224-07-44 Zemun Pogledajte i moje ostale oglase, klikom na SVI OGLASI Veliki izbor SVEGA. .
ID Oglasa: #145885576
Informacije
Pogledajte i moje ostale oglase, klikom na SVI OGLASI. Veliki izbor SVEGA vezano za elektricne mini zeleznice ponajvise mehanotehnika i drugih proizvođača, puno autica, kamiona, građevinskih masina, svih razmera, figura za dijarame. VIDEO SNIMAK O ISPRAVNOSTI MODELA, SALJEM NA VIBER WHATS APP, Moguće lično preuzimanje u ZEMUN-ALTINA, POZOVITE!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.