slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Stari veliki folk art avion model igracka maketa rucni rad

15.000 din

Niš
Dostupno odmah
69
2
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Igor Arsic
Član od 05.04.2015.
Svi oglasi
 Izuzetna ogromna stara igracka maketa model aviona , rucni rad od drveta napravio odavno verovatno otac za svoje dete, igracka naivni folk art ali veoma dobre kvalitetne izrade, na krajevima je ispisano sa obe strane YU znaci sa nasih prostora, masivna duzine 60cm, sirine 50cm i visine 18cm, ima propeler odlicno napravljen kao original koji se okrece, tockovi se okrecu takodje, ima kukicu na koju  se kaci lanac ili kanap, uz njega ide lanac duzine 50cm, moze se drzati na stolu, polici a moze se okaciti o lanac, ocuvana cvrsta stabilna prelepa unikatna maketa igracka model aviona u originalnom izdanju sa puno patine i vidljivim znakovima starosti za dekor svakog prostora i kolekciju. .
ID Oglasa: #165367611
Informacije
Postovani pogledajte i ostale moje oglase, veliki izbor antikviteta, starina i kolekcionarskih predmeta, pakete saljem u zemlji i inostranstvu Evropa i dalje, uglavnom post exspresom, slike su deo opisa, u slucaju ostecenja predmeta na putu vraticu vam novac uz dokaz o steti, pozovite za sve sto vas dodatno interesuje i mozemo se sigurno dogovoriti. .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.