slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Starinski porcelanski set - Pirken Hammer

25 €

Novi Sad
535
5
juče
Lazar
Član od 05.01.2012.
Svi oglasi
Prelepi porcelanski art deco set sa čajnikom i posudom za mleko. Vrhunski nemački porcelan poznate firme Pirken Hammer.   
Set je izrađen tridesetih godina prošlog veka u Češkoj, a čine ga veliki čajnik sa poklopcem i posuda za mleko baroknog stila iz kolekcije Avignon.
Veoma atraktivan set, ukrašen cvetnim ornamentima i platinom.
Prečnik čajnika je 18, visina 11-17.5, a širina 29 cm. Prečnik posude za mleko je 12, visina je 9, a širina 17 cm.  Stanje kao na slikama. Postoje mala oštećenja koja nisu vidljiva, spolja gledano. Zbog toga je cena znatno niža od realne.

Najviše mi odgovara lično preuzimanje kod mene na adresi ili negde u centru Novog Sada, kako biste mogli da se uverite u kvalitet robe koju nudim. Članovima sa pozitivnim ocenama (preko 10 pozitivnih) robu šaljem pouzećem, preko Post expresa. Članovima sa negativnim ocenama i neocenjenima robu šaljem posle uplate na račun. Ako robu šaljem kurirskom službom pakujem je u sunđer i stiropor, maksimalno zaštićeno. Sve troškove dostave kurirskoj službi plaća kupac.    

Ne odgovaram za eventualna oštećenja nastala prilikom transporta.  

Pogledajte i ostale moje objave klikom na ikonu "svi oglasi".
ID Oglasa: #110058227
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.