slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Vintage krigla poklopac GMundner Keram Velika 27,5cm 1l+

5.900 dinFiksno

Valjevo
437
5
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

"Kada je u pitanju ime Gmundner, kvalitet jednostavno ne postaje ništa bolje. "

 

Prefinjena, izdužena bokasta (veoma skladna) pivska krigla sa poklopcem od cina. Visina 27, 5 cm, širine boka 13 cm, prečnika osnove 11 cm.  Zapremina JEDAN LITAR + 2 PRSTA.  Spoljašnja strana uradjena u reljefu i pečenoj boji.  GMundner Keramik f26.  Poklopac u filigranskom radu - schall  95% rein zinn. Made in AUSTRIA.   Krigle ovog proizvodjača, duplo manje  zapremine, bez poklopca  sa istim, karakterističnim dizajnom - imaju drostruko veću cenu. Pogledajte fotogrfije - prodaje se upravo krigla koja je fotografisana. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  

 

 

Uzgred:  

Austrija je zemlja poznata osim po svojim ekstremnim planinama,  al ii posebnom austrijskom stilu koji se pojavljuje u veličanstvenoj ručno oslikanoj boji sa Ann Marie kolekcijom klasične austrijske grnčarije, koja sadrži Gmundner Keramik posuđe i keramiku. Gmundner je vrhunac austrijske kulture gastronomije i pravi revoluciju u umetnosti od kada su počeli davne 1492. godine. Nudi funkcionalnu umetnost koja oslikava alpsku dušu regiona, kao i moderne i savremene interpretacije. Kada je u pitanju ime Gmundner, kvalitet jednostavno ne postaje ništa bolje.

Gmundnerove Vertigo Flame Green i Vertigo Flame Red izgledaju kao da su izvučene direktno iz galerije moderne umetnosti u Beču. Ann Marie's je jedini američki nosilac prepoznatljive Vertigo Flame Green kolekcije.


K38 1970

ID Oglasa: #88561883
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.