slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

HEPCO kozni kofer, manji

15.000 dinFiksno

Beograd | Vračar
6
0
pre 13 dana
Dragisa Jeremic
Član od 12.09.2012.
Svi oglasi

Kozni HEPCO kofer, radjen po porudzbini Mercedesa, u ogranicenim kolicinama, u periodu od 1958-1966 godine.  (Original two tone Hepco luggage case used in all the Mercedes models from 1958 up to 1966. Ordered individually from Mercedes). Kofer je u dobrom stanju, unutrasnjost cista, jedan kais popravljan (moze to i bolje, fotografisano), nedostaje jedno dugmence nogica. Nista nije dirano, kofer je u originalu. Dimenzije: 59 x 38x 15,5 cm.

ID Oglasa: #165900942
Informacije

Postovani kupci, nasu robu saljemo kurirskim sluzbama Post express i BEX, osim ako nije naglaseno LICNO preuzimanje. Predmete saljemo posle uplate na ziro racun, ili, po dogovoru, na post net.   Licno preuzimanje predmeta je na kucnoj adresi. Otvoreni smo za svaku vrstu dogovora! Hvala na Vasem interesovanju!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.