slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Vintage Moulin Rouge Mulen Ruž termometar 36 cm

2.590 din

Valjevo
144
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Stari Moulin Rouge/ Mulen Ruž termometar na drvenoj podlozi. Dimenzije cca: 36 x 14 x 4 cm.
Moulin Rouge (Crveni mlin) je kabare u Parizu, na Boulevard de Clichy, na Place Blanche, raskrsnici Rue i Blanche.

Godine 1889. Mulen Ruž su suosnivali Charles Zidler i Joseph Oller, koji je takođe bio vlasnik pariske Olimpije. Prvobitno mesto je uništeno u požaru 1915. Mulen Ruž se nalazi severno od Monmartra, u pariskoj četvrti Pigal na Bulevaru de Kliši u 18. arondismanu, na krovu ima crvenu vetrenjaču. Najbliža metro stanica je Blanche.

Mulen Ruž je najpoznatiji kao rodno mesto modernog oblika can-can plesa. Prvobitno predstavljena kao zavodljivi ples od strane kurtizana koje su radile sa sajta, can-can dance revija je evoluirala u oblik sopstvene zabave i dovela do uvođenja kabarea širom Evrope. Danas je Mulen Ruž turistička atrakcija, koja nudi pretežno muzičku plesnu zabavu za posetioce iz celog sveta. Dekor kluba još uvek sadrži mnogo romantike fin de siecle Francuske.

KP z 70

ID Oglasa: #141897196
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.