slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sat cuveni stari Lacher, elegantan, tanak, rimski brojevi

Kontakt

Leskovac
117
1
danas
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Elektronika, 064/0754-160
Član od 07.12.2014.

Čuveni stari Lacher, elegantan, tanak, rimski brojevi by Profil Satovi Najredji u Evropi
Kompaniju „ Erich Lacher“ iz poznatog časovničarskog centra Pforzheima ne treba posebno predstavljati ljubiteljima satova, bilo da su u pitanju njihovi vojni modeli pod nazivom „ Laco“ – naročito interesantni u Drugom Svetskom ratu , ili da su u pitanju modeli „ Lacher“ sa svojom elegantnom notom… kompanija koja proizvodi kvalitetne satove još od 1925. godine, a u današnjici usmerena uglavnom na proizvodnju satova „ Heritage“ – odnosno „ nasleđe“ vojnih satova iz Drugog Svetskog rata… Sat koji se prodaje jeste jedan prelep i izuzetno elegantan, tanak primerak Lacher sata iz 1970ih godina… izduženi crni rimski brojevi za časove, kazaljke tanke sa specifičnim zadebljanjima pri vrhu. . kvarcni mehanizam sa njihovim kalibrom 910E… na poziciji 6h uočljiv znak „ made in W. Germany“ – jedan od kvalitetnih i poznatih brendova nekadašnje Zapadne Nemačke… prečnika 3,52 cm , dužine 3,88 cm , dodatnu eleganciju ovom satu daje debljina nešto manja od 0,8 cm… . Primerak sata za sve ljubitelje starog, poznatog brenda kvalitetnih satova, kao i za ljubitelje elegantnih primeraka starih satova…   2

ID Oglasa: #158797257
Informacije

Posiljke se salju iskljucivo postexpres postom pouzecem  , danas za sutra ukoliko nema nekih izmena ili dogovora 

 

Da bi postarina bila jeftinija oko 200 din , poisiljka moze biti poslata kao CC  paket koji putuje duze od postexpress posiljke .   Za realiciju ovakve usluge potrebna je uplata unapred za kupljeni premet .

 

Za slanje je potrebna kompletna adresa.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.