slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Dva Kaminska vintage sata AUSTRALIJA i Pepeljara AUSTRALIJA

Kontakt

Valjevo
405
4
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog
  1. Vintage Kaminski sat sa bakarnm frontom u obliku australijske mape na kojoj su reljefom prikazane najveće atrakcije kontinenta. Atraktivna drvena baza koja uključuje pločicu sa imenom "Australija".  Bakar je počeo da patinira (vidljivo na fotografijama). Približno 14 cm visok. Osnovna ploča je široka 18 cm. Izgledaće sjajno na svakom komadu kamina. Radi na baterije. Ispravan. Made in Australija.    Cena 2590 dinara.  
    KP A 6393

    2.  Vintage Pepeljara AUSTRALIJA.  Stara pepeljara. Australija.  Vintage mesingana pepeljara - Australija sa slikama Aboridžina. Dimenzije cca 16 x 15,3 cm. Autentično. Moguće je kupiti i kaminski sat sa istim motivima. Pogledajte fotografije one su vitalni deo opisa, prodaje se upravo pepeljara koja je fotografisana. Cena 2390 dinara.  
    KP67 7464+

3.

Kaminski vintage sat Melburn AUSTRALIJA. Vintage DRVENI Kaminski sat u obliku australijske mape na kojoj su reljefom prikazane najveće atrakcije kontinenta. Atraktivna drvena baza  koja uključuje pločice sa imennima "Melburn" i "Australija".    ISPRAVAN.   Približno 16.5 cm visok. Osnovna ploča je široka 19 cm. Izgledaće sjajno na svakom komadu kamina. Radi na baterije.   Made in Australija.    Cena 2590 dinara.

 

KP 74  9068

ID Oglasa: #125560060
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.