slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Retka vaza dizajn Vladislav Urban Art Glass iz 1968 godine

8.900 din

Sremska Mitrovica
Dostupno odmah
484
17
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sportista - Ispravno-Kvalitet
Član od 29.01.2010.
Svi oglasi

Stona vaza Designed by Vladislav Urban za Sklo Union Rosice Glassworks Czechoslovakia circa 1965-1968. Vodeno plava boja sa prelivima u mint nijansu čini ovu vazu neodoljivom. Bez oštećenja. Potpuno očuvana, bez tragova korišćenja, kao nova, retro mid century vaza dizajnera Vladislav Urban Čekoslovačka.   Masivno debelo staklo zavidne težine u mint nijansi. Prelepa.

Dimenzije: 14x9x8cm

 

Članovima koji su tek ili nedavno registrovani ili nemaju ni jednu ocenu ne odgovaram na poruke bilo koje vrste. U tom slučaju mogu me kontaktirati isključivo pozivom na broj telefona koji je istaknut u svakom oglasu.

 

Svi predmeti su ispravni i funkcionalni, preporučujem lično preuzimanje i proveru pre preuzimanja, ukoliko predmete šaljem kurirskim sužbama ne odgovaram za eventualna oštećenja ili neispravnosti nastale tokom slanja. Svaki predmet će biti maksimalno dobro zaštićen i upakovan. Ukoliko sumnjate u ispravnost predmeta ili istinitost opisa i dvoumite se oko kupovine, molim vas da ne kupujete predmet od mene. Kupovina podrazumeva da ste pročitali ceo oglas i pregledali sve slike koje su u visokoj rezoluciji (da bi se video svaki datalj) i da se slažete sa navedenim. NAKNADNE REKLAMACIJE NE PRIMAM I NE UVAŽAVAM.  Kupujete na sopstvenu odgovornost.

ID Oglasa: #144914290
Informacije

Zbog tri nepreuzeta i vraćena paketa u poslednjih dva meseca, uplata obavezno unapred ili bar uplata u visini poštarine ili lično preuzimanje.

Rezervaciju predmeta mogu uraditi tek po unapred uplaćenom delu cene po dogovoru.

Moguće su manje korekcije cena za NEKE predmete iz oglasa uz dogovor.

Klikom na link SVI OGLASI pogledajte sve oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.