slika
slika
slika
slika
1 od 4

Tradicionalni blistavo beli, tanki japanski porculan

3.590 din

Valjevo
82
2
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Tradicionalni, blistavo beli, tanki japanski porculan.

 

Na prednjoj strain je ispisano KYOTO i naslikan stilizovani bonsai. (Kyoto je  takodje čuven po tzv. Kyoto protokolu o klimatskim promenama - The Kyoto Protocol to the United Nations Framework Convention on Climate Change).

 

Kjoto je nekada bio glavni grad Japana. Smešten na ostrvu Honšu, poznat je po brojnim klasičnim budističkim hramovima, vrtovima, carskim palatama, šintoističkim svetištima i tradicionalnim drvenim kućama. Takođe je poznat po formalnim tradicijama kao što je kaiseki trpezarija, koja se sastoji od više preciznih jela i gejšama.

 

Bonsai je japanska i  uopšte istočnoazijska umetnost uzgoja i treniranja minijaturnih stabala u kontejnerima, razvijena iz tradicionalne kineske umetničke forme pendžinga.

 

Ovaj svedeni, minimalistički porculanski komad nosi upravo obeležja znakova koje nosi. Vrhunski dizajn, izetan komad kao da je nastao iz jednog jedinog poteza.  Nema tog prostora koji neće oplemeniti svojim prisustvom.

 

Hvala na poseti.  

 

 

 

KP86 9991

ID Oglasa: #153125264
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.