slika
slika
slika
slika
1 od 4

Antikni Vintage kalup za puding sa poklopcem 19. vek

3.900 din

Valjevo
87
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Kolekcionarski primerak koji se može i dalje koristiti. Antikni/ vintage kalup za pudding/ žele sa poklopcem - 1890-te Vintage iz 19. veka Materijali: Tin Rebraste strane Poklopacmože da se zaključa i otključa (zabravi) okretanjem “ Dimnjak” / “ parnjak” je sa dubokom kadom. Unutrašnja cev je pune visine za ravnomerno pečenje Visina cca 10/13 cm (sa ili bez alke);   otvor cca 10 cm. Dobro vintage stanje - sa habanjem prilagođenim starosti i promenom boje .  

 

Ono što je najvažnije je da imate dobru modlu i da znate da je koristite. Dobra modla podrazumeva visoki kvalitet izrade. Takvih modli je na žalost malo na tržištu. Najbolje su one stare koje su nekada koristile naše bake. Ako imate takvu modlu možete se smatrati srećnjima.

Modla za kuglof mora imati rupu u sredini, takozvani dimnjak. Uloga dimnjaka je da se kuglof ravnomerno ispeče i sa spoljne i sa unutrašnje strane.

 

 

Hvala na poseti!

 

Pogledajte pažljivo fotografije one su vitalni deo opisa, prodaje se upravo fotografisani predmet.

 

KP z 85 9849

ID Oglasa: #152529176
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.