slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Kolekcionarske srebrne kašičice u kutiji

360 €

Novi Sad
810
14
pre 11 dana
Lazar
Član od 05.01.2012.
Svi oglasi
Kolekcionarski primerak srebrnog kompleta koji potiče iz Austro-Ugarske monarhije, tačnije iz Beča. Izuzetno redak set datira iz perioda između 1867. i 1922. godine. Svaka kašičica ima na sebi punciran mali standardni žig (marku) sa glavom psa i oznakama 3 (sa leve strane) i A (sa desne strane). Broj 3 označava srebro finoće 800, a veliko slovo A - ime grada Beča u kojem je servis proizveden.   Set se sastoji od 12 kašikica izuzetne lepote i izrade. Dužina kašičica je 11 cm. Težina jedne kašičice je 10, a celog kompleta 120 grama.
Ovaj set se isporučuje u originalnoj drvenoj kutiji koja na vrhu ima naknadno postavljenu metalnu pločicu sa imenima Nikola i Julka. Očigledno je neko želeo da ih iznenadi prelepim i skupocenim poklonom. Dužina kutije je 30, širina 18, a visina 4,5 cm.  

Najviše mi odgovara lično preuzimanje, kako biste mogli da se uverite u kvalitet robe koju nudim. Članovima sa pozitivnim ocenama (preko 10 pozitivnih) robu šaljem pouzećem, preko Post expresa. Članovima sa negativnim ocenama i neocenjenima robu šaljem posle uplate na račun.   Sve troškove dostave kurirskoj službi plaća kupac.   
Ne odgovaram za eventualna oštećenja nastala prilikom transporta.      

Pogledajte i ostale moje objave klikom na ikonu "svi oglasi".
ID Oglasa: #127817916
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.