slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Tradicionalni ŠVAJCARSKI vintage ručno slikani vrčevi

Kontakt

Valjevo
267
1
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Švajcarska. Vintage ručno oslikane posude iz kojih se tradicionalno služilo vino ili čuveni Senglet liker. Potiču iz vremena oko polovine prošlog veka iz Muttenz- a u Švajcarskoj.   Na bocama su ispisane, poslovične, šaljive poruke vezane za piće. Uzgred, švajcarski umetnik Herbert Leupin (Suisse, 1916 – 1999) se proslavio crtajući plakate za ovaj liker (posebno za zatvarače) koji se sada nalaze u značajnim muzejskim postavkama.  

Dimenzije prve boce: visina sa čepom 24 cm, bez čepa 17,5 cm, širina 12 cem.   visina čepa 11 cm. Natpisi na boci:  Bren di nit (na čepu)  Sü rpfle muesch nid sü  ffe (na licu boce) koje su igre reči i maju višestruko značenje - na dnu je utisnuto Senglet Muttenz. Cena ove boce je 2990 dinara.  

Dimenzije druge boce:  visina sa čepom 20,5 cm, bez čepa 13,5 cm, širina 11 cm,   visina čepa 9,5 cm. Natpisi na boci:  Bren di nit  (na čepu) Dein bis zum lezten Zug  (na licu boce)koje su igre reči i maju višestruko značenje - pri dnu boce sa zadnje strane još stoji Senglet Muttenz.  Cena ove boce je 2490 dinara.  

Cena za obe boce je 4990 dinara.  
Pogledajte fotografije - prodaju se upravo boce koje su fotografisane. poštanski troškovi nisu ukalkulisani u cenu.  
k22

ID Oglasa: #82151638
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.